Pトビerea mea despre iPhone 5

cristian florea lansare iphone 5Am o părere atât de neavizată despre iPhone 5, încât nici nu-mi vine s-o scriu pe blog. Şi n-am s-o scriu.

Mi se pare foarte tare, dar atât. Iar asta nu pentru că nu s-ar ridica la standardele mele, ci pentru că n-am avut ocazia să butonez un iOS mai mult de jumătate de oră, iar mie nu-mi place să scriu despre chestii la care nu mă pricep, că nu-i frumos.

LGrimul meu (LG Optimus One), e un fel de telefon fix în comparaţie cu iPhone 5, de-aia nu prea m-aş încumeta să-mi dau cu presupusul.

Cert este că lansarea de aseară din Vodafone Experience Store a fost una foarte tare (despre asta îmi pot da cu părerea, că nu-i vorba despre tehnologie la mijloc), iar asta se poate vedea şi din pozele de pe Facebook. Ne-am strâns o grămadă de bloggeri, nu a fost înghesuiala prea mare, iar organizatorii au avut grijă să avem tot ce ne trebuie acolo, inclusiv iPhone-uri de cumpărat.

Apropo de asta, aş răspunde la întrebarea „L-ai cumpăra?” cu „Nu încă”. Mi-ar plăcea să-l am, dar preţul mă cam sperie deocamdată.

Oricum, vă invit în magazinele Vodafone să-l testaţi. Poate voi ştiţi mai bine cum să vă daţi cu părerea. Până una-alta, aş trăda Android-ul pentru iOS, măcar pentru câteva luni.


via Piticu

P.S.: Mulţi spun că după ce au încercat să-şi înşele Android-ul cu iOS-ul pentru câteva luni, nu s-au mai putut dezlipi de cel din urmă. Aşa o fi?

P.P.S.: iPhone 5-ul se mai şi câştigă, nu-i nevoie să-l cumpăraţi. Detalii aici.

Citeネ冲e ネ冓 alte articole despre produsele Apple dテ「nd click pe mトビ

Tags: