Pasiunea pentru sport îţi poate aduce 100 de Euro

Aşa cum majoritatea dintre voi ştiţi, activitatea mea online se împarte în ceea ce fac aici (pe blog) şi ceea ce fac pe Sport Local. Mi se pare normal ca din când în când să mai anunţ pe cristianflorea.ro ce facem la Sport Local (şi viceversa), pentru că unii cititori ai blogului meu s-ar putea să fie interesaţi de sport, în timp ce unii cititori de pe sportlocal.ro ar putea fi interesaţi de ceea ce scriu eu pe blog.

Acum este unul dintre momentele în care vreau să vă spun câteva lucruri despre ce facem noi la Sport Local. Am lansat recent o competiţie în care toţi pasionaţii de sport sunt invitaţi să scrie timp de două săptămâni articole cu temă sportivă. La sfârşit, cel care face asta cel mai bine, primeşte din partea noastră 100 de Euro.

Nu ştiu cum vi se pare vouă premiul ăsta, dar eu, dacă aş avea voie să particip, m-aş înscrie negreşit. De ce? Pentru că-mi place competiţia (de orice fel) şi pentru că aş putea fi plătit pentru a face ceva ce-mi place: a povesti din experienţa mea de sportiv câte ceva.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre competiţia noastră, trebuie doar să dai un click aici.

Campionatul Naţional de Ştiri Sportive - II

Leave a Reply