Pe internet orice este posibil

Astăzi am descoperit acest site.

După ce-am văzut cum funcţionează, mi-am amintit de spusele lui Bobby Voicu de la Women on Web. Zicea că în online orice e posibil. Dacă vrei să faci ceva special unui site, iar programatorul îţi spune că nu se poate, asta înseamnă că ori profită de faptul că nu te pricepi, ori nu este el destul de bine pregătit. De făcut se face, doar că-ţi trebuie oameni învăţaţi şi bani.

Site-ul de mai sus cred că explică cel mai bine cuvintele lui Bobby. Personal, n-am mai văzut niciodată o pagină atât de bine pusă la punct şi atât de atrăgătoare, iar dacă un om sau o mână de oameni au venit cu ideea şi au ştiut cu cine să vorbească pentru a o implementa, uite că s-a rezolvat.

Voi ce părere aveţi?

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • A.Dragos 23 Oct 2010, ora 14:19

  E foarte misto site-ul. Trebuie multa imaginatie ca in rest se poate face orice, e necesar doar sa gasesti oamenii potriviti.

 • Axel 23 Oct 2010, ora 13:25

  Nu auzisem de chestia spusă de Bobby Voicu, dar…mare vorbă, mare om. În ziua de azi, orice idee (cu privire la web design spre exemplu) merge pusă în practică. Trebuie să fie și bună (așa cum e site-ul dat de tine exemplu).
  Eu zic că mai sunt multe alte site-uri foarte bine puse la punct (de exemplu grungi.com).

  • Florea Cristian 23 Oct 2010, ora 15:00

   de grungi.com nu auzisem pana la tine, dar este foarte, foarte interesant :D

 • Perfu 23 Oct 2010, ora 19:31

  Slabut site-ul ma asteptam sa vad ceva informatii , nu sa vad doar poze bagate intr-un flash vechi antic si demodat .

 • Cristi 8 Noi 2010, ora 12:12

  Ideea este foarte buna dar pentru a face asa ceva ai multe de invatat eu cel putin mai am pana ajung sa invat sa contruoiesc singur un astfel de site.Acest site clar este facut pentru poze, pentru altceva nu-i vad rostul

  • Florea Cristian 8 Noi 2010, ora 15:19

   la un moment dat, cineva ar putea cumpara o ditamai reclama aici. adica o poza care atunci cand primeste un click sa duca pe site-ul care a platit reclama. nu se stie cand va putea fi folositor. totusi, trebuie sa recunoastem ca e foarte bine pus la punct site-ul