Pe mine schimbările nu mă ajută

Toate articolele cu sfaturi despre cum ai putea evita un writer’s block, sau cum ai putea creşte calitatea articolelor, au un subpuct care spune că trebuie să faci o mică schimbare. Trebuie să scrii în parc, sau pe WC, să te duci în altă cameră, sau să faci orice numai să te mişti de pe scaunul ăla de care te-ai săturat şi pe care-l foloseşti zilnic şi să ajungi într-un nou ambient, care să te inspire.

Din păcate, la mine nu prea se aplică. Articolele mele scad. Cel puţin acum, când sunt departe de casă. Deşi trebuia să-mi crească entuziasmul, el face pe nebunul şi nu mă ascultă. Ambientul e bun, că e zonă de munte, nu mă gândesc la şcoală, la aşa-zisele probleme de adolescent, la nimic. Probabil se întâmplă toate astea şi din cauza faptului că am prea mult timp liber, iar mie îmi place să lucrez presat de timp uneori. Nu ştiu, cert este că nu mă simt bine aici, din punctul de vederea al blogging-ului.

Totul e ok, am de toate, numai că articolele bune încetează să apară. Schimbarea locului, în loc să-mi aducă idei, mă face să profit cât mai mult de draft-uri, sau să scriu bazaconii. Unii s-au supărat deja, iar asta nu-i bine.

Cert este că mâine mă întorc acasă, iar asta ar trebui să mă facă să-mi revin. Voi cum sunteţi? Dacă plecaţi pe undeva vă simţiţi mai inspiraţi?

5 Comments

  1. mesaje 19 septembrie 2010
    • Cristian Florea 20 septembrie 2010
  2. dAImon 19 septembrie 2010
    • Cristian Florea 20 septembrie 2010
  3. Stonehenge 23 septembrie 2010

Leave a Reply