Jobul tău se desfășoară online? Semnează și tu petiția meseriidepe.net

La Social Media Summit, Revista Biz a lansat platforma meseriidepe.net, care va ajuta ca joburile celor care activează online să apară în C.O.R, adică în Clasificarea Ocupațiilor din România.

Manifestul lor sună în felul următor:

Mai ții minte când știai cine îți va deschide ușa inainte să apeși pe sonerie? Te aflai, probabil, la Familia Inginer Popescu. Sau la Familia Profesor Doctor Georgescu. Între timp, meseriile s-au mai schimbat. Iar cele noi sunt doar în semnături de mailuri sau pe cărțile de vizită.

Dar de ce n-ar exista și Familia Digital Marketing Manager Ionescu? Biz și-a propus să unească cele două lumi. Să oficializeze meseriile noi și să le facă cunoscute pe ușile din toată țara.

Deși pare o joacă, platforma este foarte serioasă, pentru că Revista Biz are de gând să preia toate informațiile strânse în cadrul platformei, să dovedească existența și necesitatea oficializării lor, apoi să ceară Ministerului Muncii să adauge și meseriile din online în Clasificarea Ocupațiilor din România.

Așa că dacă jobul tău se desfășoară online, intră pe meseriidepe.net și semnează petiția. Apoi dă share informației, să ajungă și la prietenii și colegii tăi. Cu cât avem mai multe semnături, cu atât o să fie mai ușor de dovedit că aceste meserii chiar există și sunt folosite în număr mare în țara noastră. În încheiere, îți arăt un clip făcut cu ocazia campaniei. Și, bineînțeles, plăcuța cu numele meu.

petitia meseriidepenet

Leave a Reply