Petru Arcana o să alerge primul lui maraton și vrea să doneze niște bani cu ocazia asta

Ziceam acum vreo două săptămâni pe Facebook că Vodafone România are de gând să organizeze prima ediție a competiției Vodafone Big Marathon, un concurs dedicat angajaților Vodafone din România și din străinătate, al cărui principal obiectiv este strângerea de fonduri pentru ajutorarea a două proiecte, unul dedicat pacienților cu diabet și altul dedicat persoanelor cu probleme cardio-vasculare.

Fiecare angajat Vodafone care participă la competiție trebuie să strângă pentru cele două cauze suma de 1.500 de Euro. Asta înseamnă că trebuie să-și motiveze prietenii și apropiații să-l susțină, ca să poată strânge suma necesară.

Petru Arcana lucrează la Vodafone și m-a rugat să-l ajut să strângă cei 1.500 de euro, cu un share sau un articol pe blog, mai ales că aceasta este prima participare pentru el la un maraton. L-am rugat să scrie un text pe care să-l public pe blog în care să explice mai bine ce face și de ce are nevoie și a ieșit ce vezi mai jos:

Cel puțin de 2-3 ori pe săptămână ies prin parcuri sau pe străzile Bucureștiului la alergat. O fac în special dimineața pentru a mă încărca cu energie pentru întreaga zi.

Pentru a alerga cu un „scop”, anul acesta mi-am propus să alerg la un maraton, primul din viața mea. Însă, pe lângă alergat, îmi place să mai fac un lucru – să ajut. Ținând cont de aceste două aspecte, am ales ca primul maraton la care particip să fie unul caritabil. Prin urmare, pe 4 octombrie voi participa la Big Marathon, un eveniment internațional organizat de Fundația Vodafone. Pentru mai multe detalii, click aici. – http://fundatiavodafone-blog.ro/2015/07/29/vodafone-big-marathon-romania-2015-alergam-pentru-doua-cauze-mobile-for-good/

Pentru ca totul să fie ca la carte, am nevoie de sprijinul vostru! Fiecare participant la acest maraton are sarcina de a aduna fonduri pentru cele două cauze în valoare de minim 1500 de euro. Mult, puțin, cine știe, dar sunt sigur că dacă punem mână de la mână, puțin câte puțin, vom oferi o rază de speranță celor aflați în nevoie.

Modalitățile de donație sunt multiple. Te las pe tine să o alegi pe cea care ți se potrivește:

  1. SMS la 8827 cu textul PETRU ARCANA. Valoarea donației este de 2 euro. Evident, poți trimite mai multe sms-uri!
  2. Poți depune suma dorită în contul RO18BRDE240SV38106052400, deschis la BRD pe numele lui Petru Arcana.
  3. Sau, dacă preferi alte variante de donație, click aici. http://www.facebook.com/arcanapetru/posts/1642482465976520?pnref=story

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat!

Ideal ar fi să dăm informația asta mai departe, ca tot mai mulți oameni să-i susțină și să-i ajute pe cei care aleargă la Vodafone Big Marathon și împreună să putem face un bine. :)

Leave a Reply