PHPNuke Downloads s-a întors

Vorbeam mai demult despre apariţia mea pe internet şi aminteam faptul că mi-am început viaţa online folosind scriptul PHP-Nuke pentru site-ul de decodat telefoane şi că a fost drum lung până să învăţ tot ce ştiu.

Aici nu vreau să reiau povestea pentru că o puteţi citi şi acolo. Nu vreau să vă spun evoluţia mea de la acel articol până la acesta şi nu vreau să vă plictisesc cu tot felul de versiuni de PHP-Nuke sau mai ştiu eu ce.

E simplu!

Când foloseam PHP-Nuke în draci era un site care avea de toate. Toţi căutăm astfel de site-uri şi de aceea mă simt nevoit să vorbesc despre el. Era cel mai bun după părerea mea şi găseam de fiecare dată tot ce-mi doream (de la blocks, modules şi themes până la tutoriale, news, şi altele). De-a lungul timpului, mulţi m-au întrebat despre existenţa unui astfel de site, eu neştiind ce să le răspund, chiar blocându-mă la un moment dat si întrebându-mă de ce cel pe care-l foloseam eu s-a stins deodată.

Astăzi am primit un mail de la ei. Era newsletter-ul din luna aceasta. Nu-l mai primisem de vre-un an şi ceva şi am fost mândru să-l revăd.

Am intrat pe site şi am văzut că au totul schimbat (de la design până la conţinut, ştiri şi aşezare în pagină) dar că încă se mai menţin în top cu downloadurile. Observ că au adăugat şi o metodă de plată pentru unele resurse dar nu cred că avem neapărat treabă cu ele.

Aşadar, pentru cei care folosesc PHP-Nuke, să ştiţi că există PHP-Nuke Downloads şi că merită încercat. Îl recomand cu cea mai mare căldură.

După părerea mea, cel mai bun site de download pentru PHP-Nuke.

2 Comments

  1. Sixx 4 mai 2009
  2. Cristian Florea 4 mai 2009

Leave a Reply