Dacă ești student, să știi că s-au deschis înscrierile PhyGital Marketing

Simpaticii de la PRIME fac în fiecare an un eveniment care se numește Congresul Național al Studenților la Comunicare. Practic, găsesc în fiecare an o temă din aria comunicării care merită dezbătută și invită oameni care se pricep la acea temă ca să le vorbească studenților despre ea.

Anul acesta, tema este PhyGital, gândită de ei ca o combinație dintre physical și digital. Mai pe românește, la evenimentul din acest an se va vorbi despre campanii de comunicare desfășurate atât în mediul online, cât și în cel offline. Iar lista de speakeri e chiar interesantă,  cu oameni din agențiile de comunicare, freelanceri sau chiar și un angajat Google.

Evenimentul o să aibă loc în perioada 21 – 22 aprilie 2016, la Universitatea Lumina din București și va conține o parte de conferință, una de studii de caz și una de workshopuri. Înscrierile se fac aici.

Mă bucur că există deschidere pentru evenimentele despre industria comunicării și că studenții au ocazia să se întâlnească cu profesioniști din domeniu, pentru că la facultate nu li se oferă prea des șansa asta, având mai mult profesori depășiți, care probabil n-au lucrat niciodată în domeniu, ci doar au citit despre. Acum e șansa studenților să înțeleagă cum se fac lucrurile pe bune, nu cum scrie în cărți că se fac.

phygital marketing

2 Comments

  1. Eugen 8 aprilie 2016
    • Cristian Florea 8 aprilie 2016

Leave a Reply