Am pictat cu gașca Kooperativa 2.0 o cutie. E de vânzare pentru cei care vor să facă o faptă bună

Vineri dimineață, pe la 9, Veronica a venit la noi la birou cu o cutie, acuarele și o poveste. În timp ce am pictat noi cutia, ea ne-a spus povestea Soniei, o fetiță de 8 ani care s-a născut cu inima pe partea dreaptă, fără arteră pulmonară. Primii 3 ani i-a petrecut în spitalele din țară și din străinătate, iar în urma unei operații din SUA, i-a fost montată o arteră pulmonară, care acum trebuie schimbată cu una mai mare. Pentru că Sonia a crescut, iar artera a rămas neschimbată de atunci.

Așa cum era de așteptat, o astfel de operație nu este ieftină, așa că Veronica a venit cu o idee: de ziua ei, și-a provocat apropiații să nu-i ofere cadouri, ci să transforme cadoul pe care voiau să i-l dea într-o sumă de bani și să doneze acea sumă pentru Sonia. Mai mult, pe lângă cutia pictată de noi, au mai fost câteva cutii pictate de bloggeri sau vedete de la TV și radio, iar toate vor fi licitate de ziua Veronicăi.

Așa că scriu acest articol ca o invitație. Dacă ești în București sâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 19:00, te aștept la Therapy (un pub situat pe Str. Sfinții Voievozi, nr. 60), ca să sărbătorești Ziau Veronicăi alături de noi și de ceilalți invitați. Bineînțeles, regula cu cadoul preschimbat în donație rămâne valabilă, iar dacă vrei, poți să licitezi și pentru cutia pictată de noi (sau de alte vedete pe care le-a mai vizitat Veronica). Că n-o să fie o aniversare clasică ți-ai dat seama deja, dar să știi că pe lânga cele despre care ți-am povestit mai sus, mai e un lucru: vor cânta Alina Manole și Marius Matache.

Iar dacă nu ești în București sâmbătă și vrei să o ajuți pe Sonia, poți face donații aici.

Leave a Reply