Spune-mi ce piesă personalizată de mobilier ai dori să-ți faci și poți câștiga 500 de lei

La începutul lunii aprilie, am fost împreună cu o gașcă de bloggeri la MAM Bricolaj, ca să ne facem singuri câte-un suport de viniluri. Totul a pornit de la faptul că echipa MAM Bricolaj ne-a spus poate face orice piesă de mobilier la comandă, iar noi am vrut să vedem cum se întâmplă lucrurile. Procesul e destul de simplu: mergi la ei cu un desen al piesei pe care dorești s-o faci, le spui dimensiunile, iar ei pregătesc materialele necesare, urmând să ți le montezi singur, ca un puzzle.

Așa a fost și în cazul suporturilor de viniluri pe care le-am făcut ca să testăm acest serviciu al lor: am luat de pe net niște poze cu surporturi de viniluri, le-am spus care e dimensiunea unui vinil, apoi echipa MAM Bricolaj a transformat pozele în realitate. Ne-au adus piesele de puzzle și ne-au lăsat să le îmbinăm singuri. A ieșit grozav, după cum se poate observa în acest clip.

Acum, dacă am trecut testul suportului de viniluri, vreau să văd ce alte piese personalizate de mobilier ar dori cititorii acestui blog să facă, folosind ajutorul celor de la MAM Bricolaj. Așa că provocarea e următoarea: folosind formularul de mai jos, spune-mi ce pisesă personalizată de mobilier ai dori să faci. Poate fi un dulap personalizat, un ascunziș pentru rândunele sau chiar o casă într-un copac. Tu decizi cât de mult îți lași imaginația să zburde.

Vor fi acordate și 3 premii a câte 500 de lei fiecare, prin jurizare. Juriul e format din mine și Cristian China Birta și vom premia următoarele:

 1. cea mai inedită propunere;
 2. cea mai bine argumentată propunere;
 3. obiectul de mobilier care are nevoie de cele mai puține șuruburi / puncte de prindere.

Aștept propunerile voastre înformularul de mai jos până pe data de 26 iunie 2017, ora 23:59. Menționez și că avem de gând să trimitem propunerile către echipa MAM Bricolaj, ca să facă o evaluare a muncii și a materialelor pe care ar trebui să le folosească pentru propunerea voastră și să vă spună, într-un email, cam cât ar costa obiectul de mobilier pe care l-ați introdus în formular. Așa, orientativ. :D

Update: Iar câștigătorii sunt:

1. Cea mai inedită propunere – Iulian Dita – un butoi-frigider

Multa lume si multe idei. Si iata ca vin eu cu una care sigur o sa te amuze. Ei bine, eu vreau un butoi-frigider unde sa imi tin berea la rece, ca in curand nevasta-mea o sa ma scoata sa dorm afara in curte cu catelul. Tot timpul imi spune ca berea mea (fara alcool, apropo, si din aceea cu ghimbir) ii ocupa tot frigiderul. De aceea ma gandesc la o modalitate sa cumpar un mini frigider si sa-l imbrac in lemn :) si sa-l pun undeva unde sa nu o deranjeze. De fapt, mini frigiderul il vreau bagat intr-un butoi de lemn, gen din acelea in care se tinea varza la murat acum zeci de ani in urma.

2. Cea mai bine argumentata propunere – Diana Duca – o etajeră suspendată în formă de România

Mobilatul a fost mania mea de anul trecut, pentru ca m-am mutat in Cuibul Dorului iar pentru a-mi cumpara tot ce mi-am dorit, mancam doar miercurea. Acum au ramas pe lista doar capriciile, niste covfefe-uri nedefinite. In cap de lista, pentru ca-s pasionata de calatorit, sta o harta din capace de pluta de la sticlele de vin care sa infatiseze Romania. Daca nu-mi vine curajul s-o fac, cred ca mi-ar placea o etajera suspendata in forma de Romania, din lemn vopsit negru, care sa fie partajata dupa regiuni, astfel incat sa aiba mai multe rafturi inauntru. Poate acum e timpul sa folosesc miercurile pentru research de bricolaj!

3. Obiectul de mobilier care are nevoie de cele mai puține șuruburi / puncte de prindere – Cristina

Un scaun făcut dintr-un buștean acoperit cu burete.

Felicitări!

10 Comments

 1. Mihai Stescu 12 iunie 2017
 2. Crintea valerica 14 iunie 2017
  • Cristian Florea 19 iunie 2017
 3. Dincolo de nori 15 iunie 2017
  • Cristian Florea 19 iunie 2017
 4. constantin maricica 15 iunie 2017
  • Cristian Florea 19 iunie 2017
 5. Raluca Vilceanu 26 iunie 2017
  • Cristian Florea 27 iunie 2017
   • Vilceanu Raluca 28 iunie 2017

Leave a Reply