Nu-mi place rozul. Dar aseară, când s-a lansat iPhone 6s la Vodafone, l-aș fi purtat (P)

Singurul moment în care mi-ar fi plăcut să am un obiect vestimentar roz pe mine a fost aseară, la sediul Vodafone din Centrul Vechi. Asta pentru că în noaptea dintre 8 și 9 octombrie, la 00:00, Vodafone a dat startul vânzării noilor iPhone-uri 6s și 6s Plus în 15 magazine din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Pitești. Bineînțeles, am fost și eu la magazinul din Centrul Vechi unde, dacă aveai un obiect vestimentar roz, intrai într-o tombolă în urma căreia puteai câștiga noul iPhone. Eu eram pe modelul back in black aseară, pentru că nimic din ce purtam eu nu avea altă culoare în afară de negru. Câștigătorul tombolei a fost un tip care luase (de la prietena lui, cred) o pereche de șosete roz, flaușate. Ideea cu accesoriile roz a pornit de la faptul că, odată cu lansarea iPhone 6s și 6s Plus, cei de la Apple au lansat și telefoane de culoare Rose Gold (adică roz).

A fost foarte aglomerat aseară la evenimentul de lansare, iar lucrul ăsta nu a fost chiar întâmplător. Vodafone face din 2011 astfel de lansări când vine vorba de iPhone, iar oamenii se pare că rezonează cu ideea. Unii vor să aibă cât mai repede noul telefon, alții sunt doar curioși și vor să testeze noile funcționalități înaintea tuturor.

Personal, îmi place foarte mult ideea de 3D Touch (posibilitatea de a apăsa mai tare sau mai încet pe ecran și de a primi reacții diferite în funcție de cât de tare ai apăsat) și camera (care filmează 4K și face niște poze mult peste ce pot face iPhone-urile anterioare).

Începând de azi, găsești noile iPhone-uri în toate magazinele Vodafone. S-a făcut și un abonament special pentru ele, care sună cam așa:

Abonamentul RED 89 include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună și 1.5 GB/ lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO, plus muzică prin Zonga powered by Vodafone. Împreună cu RED 89, noul iPhone 6s este disponibil la prețul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la prețul de 99 euro. Detalii sunt aici.
Mai mult, Vodafone a fost desemnată drept rețeaua care oferă cele mai bune servicii 4G din Europa, conform unui studiu realizat de OpenSignal. Andrea Rossini (Director, Consumer Business Unit la Vodafone) zicea aseară că noul iPhone vine și cu funcția 4G+, lucru care le permite utilizatorilor, în sfârșit, să folosească internetul Vodafone la adevărata lui valoare.
lansare iphone 6s vodafone

2 Comments

  1. Tudor 11 octombrie 2015
    • Cristian Florea 12 octombrie 2015

Leave a Reply