S-a lansat o platformă de troc între freelanceri și antreprenori

Echipa NO.MAD, un proiect care încurajează oamenii să lucreze pe cont propriu, a lansat ieri o platformă de troc între freelanceri și antreprenori. Platforma poate fi accesată aici și poartă numele de NO.MAD Kind Market.

Platforma funcționează pe sistem de cerere și ofertă. Dacă ești freelancer și ai niște timp liber, poți scrie acest lucru în platformă (dând detalii despre serviciile pe care le poți oferi) și vei putea primi drept clienți antreprenori locali care au nevoie de ajutor și care pot oferi sevicii sau produse la schimb.

Dacă ești atreprenor și ai nevoie de ajutor cu servicii care țin de social media, copywriting, traduceri, web design sau orice alt lucru pe care crezi că l-ar putea face un freelancer, gândește-te ce poți oferi în schimbul serviciilor prestate și înscrie-te pe platformă.

Ulterior, echipa NO.MAD va centraliza toate cererile din partea antreprenorilor și toate serviciile pe care le pot oferi freelancerii și vor face conexiunile necesare astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

Mi se pare o inițiativă foarte bună și-mi amintește de colaborările pe care le făceau bloggerii în urmă cu veo 5 – 6 ani cu companiile: companiile ofereau produse sau experiențe inedite, iar bloggerii ofereau expunere pe blogurile lor.

E un sistem de troc care se făcea înainte de a se inventa banii și care a funcționat foarte bine pentru mult timp, motiv pentru care cred că va funcționa la fel de bine și acum. 😁

Iar dacă ești freelancer la început de drum, cu atât mai mult îți recomand să te înscrii în platformă, că ai ocazia de a lucra cu clienți noi, de „a-ți face mâna” și de a lega conexiuni care după pandemie ar putea să-ți aducă venituri în plus.

S-a lansat o platformă de troc între freelanceri și antreprenori

Leave a Reply