Poți primi notificări în Google Chrome când scade prețul unui produs pe care ți-l dorești

Azi am văzut la Răzvan că a făcut cofffre, un addon pentru Google Chrome (în curând și pentru Mozilla Firefox) cu ajutorul căruia poți vedea când scad prețurile unor produse pe care le urmărești.

Adică dacă vrei să-ți iei ceva de pe eMag sau de pe Fashion Days și nu te grăbești prea tare, poți pune produsul respectiv pe un fel de wish list, iar cofffre te anunță dacă i-a scăzut prețul.

Ideea mi se pare foarte tare și m-am gândit să dau informația mai departe. Momentan astea sunt magazinele disponibile, cu mențiunea că lista va fi actualizată constant:

magazine disponibile cofffre

I-am propus lui Răzvan să facă și niște liste, gen „Ultimele 10 produse cu prețuri scăzute” pentru fiecare magazin în parte, în cazul în care nu urmărești neapărat ceva, dar îți dai seama că ți-ai putea cumpăra, dacă tot e prețul redus. Rămâne de văzut dacă va implementa așa ceva sau nu. Până atunci, poți descărca addonul și poți citi mai multe despre el pe cofffre.com.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Eugen 8 Sep 2015, ora 15:09

  Super, mi-l instalez si eu. Multumesc.

  • Cristian Florea 8 Sep 2015, ora 15:52

   Cu plăcere! :D

 • Marius 8 Sep 2015, ora 15:43

  Au mai fost facute cateva extensii pentru afiliere, peste tot sunt pop-uri de acest gen, chiar si pe site-urile de stiri. :)

  • Cristian Florea 8 Sep 2015, ora 15:53

   Pe mine chiar nu mă interesează dacă cel care a făcut addonul primește niște bani după ce îmi cumpăr eu produsul. Ba chiar mi se pare normal. Eu am economisit cu ajutorul lui, așa că poate să câștige și el ceva. În plus, eu nu plătesc nimic în plus ca să primească și el niște bani.