Poţi să scrii fără ajutorul altora?

Am mai spus pe undeva pe-aici că inspiraţia, de cele mai multe ori, mie îmi vine stând cu ochii în monitor. Dacă 80% dintre tratamentele de writer’s block te învaţă că tre’ să ieşi la aer, uite că mie aerul nu-mi face deloc bine.

Astăzi mă întrebam cum ar arăta viaţa mea de blogger fără să-i pot citi şi pe alţii. Cu cine m-aş mai compara eu? De la cine aş mai învăţa? Cui i-aş mai lăsa comentarii? La articolele cui aş mai zice „Uite bă, de ce nu m-am gândit înaintea lui la asta?”?

Ca să rezum: Inspiraţia mea vine de pe net. Nu copiez, nu fur idei, dar în timp ce urmăresc altele, îmi vine şi mie ce să scriu.

Probabil foarte mulţi sunteţi ca şi mine, oameni care depind de ceva. Nu neapărat de celelalte bloguri, sau ceilalţi oameni, dar de TV, muzică, sau orice altceva.

Mă întreb ce-ai face dacă n-ar mai exista acel ceva care să te inspire.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Malli 13 Oct 2010, ora 21:23

  Mi-as pune un scaunel langa o strada aglomerata si sa vezi cate subiecte as gasi :)) . Oamenii iti pot da multe idei cand ii vezi.

  • Florea Cristian 13 Oct 2010, ora 21:42

   da, intr-adevar, numai expresiile fetelor unora, sau activitatile pe care ei le considera normale iti pot asigura tie zile intregi de articole pe blog

 • danbrasov 14 Oct 2010, ora 08:30

  Dar ce te faci atunci cand ai avea despre ce sa scrii, dar nu ai niciun chef sa faci asta? Mie mi se intampla asta de mai bine de o saptamana si, de cate ori ma hotaram sa scriu ceva, nu scriam nici pe departe subiectele pe care le aveam in gand inainte de a ma aseza la calculator.

  Da, imi complic viata :)

 • SapioiT - Web Design | Print Design | Identity Design 28 Oct 2011, ora 21:30

  Ce-as face? M-as lasa de design si m-am apuca sa ma joc. Sau m-as apuca sa codez site-uri…