Donează o poveste #farafrica și așa ajuți SOS Satele Copiilor

Fiecare dintre noi a avut cel puțin un moment în care și-a învins temerile pentru a ajunge la obiectivul pe care și l-a propus. Fie că e vorba de momentul în care ai plecat singur într-o excursie când erai copil, cel în care ai învățat să mergi pe bicicletă, ori acel moment în care ai gătit pentru prima dată pentru cei dragi, acum e momentul să-ți spui povestea #farafrica și să ajuți la o donație către SOS Satele Copiilor cu această ocazie.

Cum se face acest lucru? Destul de simplu: intră pe prajiturifarafrica.ro, loghează-te folosind contul de Facebook (stai liniștit nu o să publice nimeni ceva pe profilul tău fără să-ți dai acordul), apoi scrie povestea ta #farafrica. Pentru fiecare poveste înscrisă în platformă, Dr. Oetker donează 1 euro către SOS Satele Copiilor.

Eu am donat povestea mea care, bineînțeles, are legătură cu mersul pe bicicletă. Totul se face extrem de ușor, așa că te-aș ruga să intri și tu pe platformă și să scrii povestea ta. Un minut investit în această activitate ajută niște copii care au o soartă mai puțin fericită decât noi. După ce înscrii povestea ta, spune-le și prietenilor despre inițiativă. Cu cât strângem mai multe povești, cu atât vor fi donați mai mulți bani către copii.

doneaza si tu o poveste #farafrica

Apropo, dacă ești blogger, poți scrie despre această inițiativă și poți câștiga premii. Detalii găsești aici.

Leave a Reply