Premierea sportivilor din Vrancea…

Premierea sportivilor din Vrancea... 1 | Cristian Florea…este motivul pentru care astăzi nu mă duc la şcoală :)
Da! Astăzi, la ora 18:00, cei mai buni sportivi ai Vrancei vor fi premiaţi la Teatrul Municipal Focşani.
Nu mă număr şi eu printre ei, deşi mi-aş fi dorit, dar este un motiv destul de întemeiat pentru care pot sta astăzi acasă.

Ideea este că eu nu învaţ la Liceul cu Program Sportiv, deci n-am undă liberă pentru a pleca la această gală. Ar fi trebuit să am ore pana la 19:00 astăzi dar cum domnul antrenor mi-a spus că-mi poate face rost de scutire de ce aş fi lipsit de la un eveniment atât de important? :-??

Cum scutirea n-o putea face doar pentru o oră, s-a hotărât s-o facă pentru toata ziua. Mi-a spus că mă pot duce la orele care mi se par mie mai importante in pofida faptului că am scutire. Dar cine mai face ore intr-o zi în care ştie că poate să stea acasă?

Pentru cei care nu ştiu, la o astfel de gală se strâng majoritatea sportivilor şi antrenorilor din Judeţul Vrancea, vin oameni cu nume mari, sportivi de renume şi antrenori cu rang înalt şi se face o premiere pe categorii. Adică fiecare ramură a sportului îşi alege cei mai buni 3 sportivi din anul 2008 şi vin astăzi să ia o premiere care constă intr-o sumă consistentă de bani, o dimplomă, şi poate vre-o cupă sau medalie.

Well…astăzi cred că va fi o zi perfecta din multe puncte de vedere :>

P.S.: Odata cu schimbarea themei puteţi observa că am început să scriu cu diacritice. E mai .. estetic şi mai frumos

2 Comments

  1. manhst 8 decembrie 2008
  2. Cristian Florea 8 decembrie 2008

Leave a Reply