60 de previziuni despre digital marketing în 2017 [eBook gratuit]

Digital Marketing Forum este evenimentul care, la fiecare început de an, strânge într-un singur loc specialiștii din online-ul românesc și dezbate împreună cu ei tendințe relevante, soluții aplicate și idei de promovare online actualizate pieței. În 2017, Digital Marketing Forum are loc între 23 și 24 februarie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

În prima zi poți asista la conferința la care se va vorbi despre trenduri în Digital Marketing, dar și cum să construiești și să livrezi o strategie digitală integrată, iar în a doua zi poți asista la un training intensiv de Digital Marketing susținut de Tim Fidgeon, unul dintre cei mai cunoscuți traineri și consultanți din UK în industria digitală.

Pentru ambele zile, înscrierile se fac aici, iar pe lângă accesul la eveniment, înscrierea îți mai oferă și acces la diferite tool-uri de online marketing ca, Zelist Monitor, fbMonitor, Zelist Industries, bannersnack sau dreamstime.

Iar până la eveniment, poți descărca gratuit eBook-ul cu 60 de previziuni despre digital marketing în 2017, care te ajută să înțelegi mai bine ce urmează să se schimbe în marketingul digital în anul care abia a început, dar și cum să-ți adaptezi strategiile de comunicare ca să ajungi la publicul potrivit.

ebook gratuit digital marketing forum 2017

Leave a Reply