Prima luna

Tin sa va anunt ca…(tobe tobe)…azi se implineste o luna de cand exista acest blog.

Pentru unii poate e mult, pentru altii putin, pentru unii poate nu inseamna nimic, pentru altii poate inseamna totul dar pentru mine chiar este o adevarata realizare.

Imi aduc aminte acum o luna cand scriam primul articol inca exista un mic fior care ma facea sa am o oarecare nedumerire despre acest blog. Inca ma intrebam daca merita sau nu. Daca am facut alegerea corecta. Inca eram in dubiu de unele chestii. Inca nu eram sigur daca voi avea priza la public, inca nu stiam daca voi primi comentarii, inca nu stiam daca voi avea idei sa scriu zilnic, erau multe intrebari fara raspuns.

Acum, dupa o luna, pot spune ca sunt multumit de el. Am atins un numar de 64 de articole (fara acesta), incadrate in 7 categorii, 344 de taguri si 146 de comentarii. Pentru unii poate e putin pentru o luna, pentru altii poate e mult. Pentru mine e perfect.

Ma bucur ca sunt citit, ma bucur ca am atins un record de 235 de vizitatori pe zi inca din prima luna (conform Google Analytics) si ma bucur ca nu scriu doar pentru mine.

Vizitatorii cresc treptat si comentariile la fel. Incep sa fiu indexat din ce in ce mai repede de Google si incep sa-mi prind respectul in blogsfera.

Cu bune si cu rele pot spune ca sunt multumit de „comportamentul” blogului in prima luna si voi continua sa scriu si sa dezvolt acest proiect pentru ca voi (cititorii si comentatorii) m-ati facut sa-mi dau seama ca nu ma chinui de geaba.

Pana data viitoare toate cele bune!

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Marius 22 Sep 2008, ora 11:52

  Tot asa :> multa bafta in continuare! ^_^

 • Overdeath 22 Sep 2008, ora 12:20

  Multe luni inainte :) si sa scrii cu acelasi spor si cand trece entuziasmul de inceput :)

 • Grim_Cris 22 Sep 2008, ora 12:21

  Multumesc amandurora.
  @Overdeath..sper sa fie asa. Sper sa nu-mi piara entuziasmul pe parcurs. Pana la urma tot ce pot sa fac este sa astept sa vad ce-mi rezerva viitorul :)

 • Sixx 26 Sep 2008, ora 09:44

  succes in continuare…sa faci si tu’ ca protvu’ 10-15 ani cat o fi avnad ;)) …

 • Grim_Cris 26 Sep 2008, ora 09:51

  sa dea Domnu’ sa fac