Prima zi de toamna

Prima zi de toamna 1 | Cristian Florea

Da. Astazi e. Pentru cei care nu stiau le amintesc spun eu acum. Azi e prima zi de toamna. Ieri a fost ultima zi de vara (conform calendarului nu neaparat conform vremii).

Astazi, fiind prima zi de toamna incep sa folosesc IMVirmentul acela pt Yahoo cand vorbesc cu cineva. S-ar putea sa va umplu de buzzuri ca sa mai vad o data cum zboara frunzele.

Ce reprezinta pentru mine aceasta prima zi de toamna?

Faptul ca incepe scoala cat de curand (adica peste exact 15 zile), faptul ca va veni frigul si ca zilele insorite de vara s-au cam terminat, faptul ca se vor dezgoli copacii iar noi vom privi melancolici frunzele care cad, faptul ca incepe o noua perioada din viata fiecaruia. Mai exact se termina concediile, plecarile la munte sau la mare, vacantele lungi si calduroase, se termina distractia din timpul verii, se termina iesitul de seara cu prietenii si statul pana tarziu, de acum in colo nu mai vad cocalarii pe strada mergand in pielea goala si cu lantul de nu stiu cate karate la gat, cu cruciulita de aur pur sau cu tricouri mulate cu mesaje obscene.

Mai scurt pentru mine toamna inseamna melancolie, inseamna un nou inceput. Fiecare cred ca se schimba toamna. Fiecare dintre noi se simte altfel. Fiecare incepe sa se gandeasca serios la ce trebuie sa faca de acum in colo, la ce vremuri il asteapta si la ce il va astepta dupa data de 15 septembrie.

So..vacanta placuta(cat mai e din ea) si Succes la scoala! =:)

Tags:

5 Comments

  1. Gudrulea 1 septembrie 2008
  2. Simona 1 septembrie 2008
  3. ASY 4 septembrie 2008
  4. ionutz 6 octombrie 2008
  5. Cristian Florea 6 octombrie 2008

Leave a Reply