Cum ar fi să vii și tu la primul turneu internațional de polo pe bicicletă din București?

Începe mâine (12 iunie) în Piața George Enescu și durează până duminică, pe 14 iunie. :D Pentru cei care au deschis calculatoarele mai târziu, poloul pe bicicletă e un fel de polo pe cai, numai că oamenii călăresc niște biciclete. Pe scurt, fiecare jucător are câte-o crosă în mână, iar toți aleargă după o minge ca să dea gol echipei adverse. Pare simplu, la o primă vedere, dar într-o zi am fost și eu să joc și deși știam că pot să-mi țin echilibrul bine pe bicicletă, când am luat crosa mi-am dat seama că nu mă pricep deloc la asta. :))

Dacă citești de mai mult timp ce scriu aici, știi deja că încurajez oamenii să meargă să vadă cât mai multe sporturi, pentru că fiecare sport e special în felul lui. De-aia și acum te încurajez să dai o fugă pe la turneul de bike polo, ca să vezi un spectacol excelent pe bicicletă. Iar dacă îți place ce vezi, să știi că băieții de la bikepolo.ro organizează destul de des ieșiri pe terenul de bike polo, la care poate participa oricine.

Ideal ar fi să trecem cât mai mulți pe la turneu și ca să arătăm oficialităților că există interes pentru pedalat, în orice formă ar fi el. :D Mai multe despre turneu găsești aici.

polo delivery

Leave a Reply