Hai să vezi primul vlog caritabil din România

Acum vreo lună de zile am fost invitat de Robert la evenimentul de lansare al primului vlog caritabil din România. N-am apucat să scriu atunci despre el, dar pentru că fac asta acum, la o lună de la lansare, ai ocazia de a vedea mai multe episoade dintr-un foc. :D

Cum a pornit totul

Robert și-a dorit dintotdeauna să ajute. Și voia să facă asta constant, să nu depindă de anumite evenimente sau perioade din an. Așa că a venit cu o idee: primul vlog din România care va investi toți banii câștigați din publicitate în cauze umanitare.

Vlogul lui Robert se învârte în jurul temei „Amintiri din copilărie”. Practic, intervievează artiști de succes din România, iar întrebările pe care le adresează acestora sunt strict legate de copilăria lor. Vlogul apare săptămânal, iar pariul e acela de a ajunge în fiecare lună de zile la 100.000 de vizualizări cu cele 4 episoade lansate în decursul acelei luni. Fiecare episod are un invitat nou, deci o poveste nouă. Și, bineînțeles, un motiv nou de a da share și a povesti și altora despre asta.

De ce 100.000 de vizualizări? Pentru că fiecare vlog pe care îl face Robert are un sponsor în spate. Promisiunea făcută de Robert e că în schimbul unei donații de 5.000 de euro din partea companiei, clipurile susținute de acel brand vor ajunge la 100.000 de vizualizări. Dacă nu ating pragul de 100.000 de vizualizări, suma donată de către acea companie va fi mai mică, în funcție de numărul de vizualizări atins.

Dacă mă întrebați pe mine, mi se pare un mecanism grozav, iar atingerea a 100.000 de vizualizări, într-o lună de zile, cu 4 clipuri diferite, nu e imposibilă. E grea, dar nu imposibilă.

Sumele strânse în urma primelor episoade din vlog merg către Asociația Touched România, care are grijă de reintegrarea în societate a femeilor victime ale abuzurilor domestice, alături de copiii lor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Sponsorul acestor episoade este Philiphs Avent, căruia îi mulțumesc pentru implicare și deschidere.

Dar hai să vezi primele 3 episoade. :D Al 4-lea apare astăzi, 30 octombrie, după ora 20:00, pe pagina de Facebook DaddyCool.ro.

Nicole Cherry

Amintiri din copilărie… cu Nicole Cherry! PRIMUL VLOG 100% C…

Începe aventura primului VLOG CARITABIL din România. Lupt să schimb în bine viețile unor copii din medii defavorizate, iar prima parteneră în acest demers este puștoaica-minune a muzicii românești, Nicole Cherry!

Fiți și voi parte din misiunea noastră caritabilă și ajutați-ne să donăm 5000 de euro pentru puști care au mare nevoie de o speranță și de o viață mai bună.

Ce aveți de făcut? Un click pentru a vedea ce amintiri frumoase a depănat Nicole și încă un click pentru a da mai departe mesajul nostru caritabil! La final de lună, vom strânge împreună 100.000 de vizualizări și vom face niște copii extrem de bucuroși.

Primul caz pentru care luptăm este Asociatia Touched Romania, care se ocupă cu reintegrarea în societate a femeilor victime ale abuzurilor domestice, alături de copiii lor, micuți cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani.

Sponsorul acestui caz este Philips Avent, căruia îi mulțumesc din suflet că a crezut în mine și vrea să ofere acestor copii minunați șansa la un trai mai bun! Haideți să facem împreună lumea un loc mai frumos! :)

Posted by DaddyCool.ro on Monday, October 9, 2017

Ami

Amintiri din copilărie… cu AMI! PRIMUL VLOG 100% CARITABIL!

AMI Official se alătură seriei de artiști care luptă pentru copiii de la Asociația Touched Romania și demonstrează că e implicată 100%, donând ea însăși suma de 1000 de euro pentru acești micuți! WOW, AMI! Îți mulțumesc din suflet, în numele lor.

Ne-a cucerit pe toți cu piesa de debut, „Trumpet Lights”, în anul 2012. Între timp, a lansat o serie de hituri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

A crescut sub ochii noștri și s-a dezvoltat într-o artistă extrem de iubită de public, exotică și carismatică, motiv pentru care îmi e un drag nebun să stau de vorbă cu ea de fiecare dată.

După 12 ani de studiu intens la vioară, și-a luat inima în dinți și a venit la București ca să-și urmeze pasiunea, muzica. Astăzi depănăm împreună amintiri din copilărie pentru o cauză nobilă.

Vă invit și pe voi să vă implicați! Fiecare VIZUALIZARE & SHARE contează! Haideți să facem împreună lumea un loc mai bun. :)

#amintiridincopilarie #primulvlogcaritabil

Posted by DaddyCool.ro on Monday, October 16, 2017

Andrei Leonte

Amintiri din copilărie… cu Andrei Leonte

Andrei Leonte este unul dintre tipii aceia pe care nu ai cum să nu îi placi. E simplu, e modest, e super talentat, dar nu face un mare caz din asta. E compania perfectă pentru depănat „Amintiri din copilărie” și mă bucur tare că a acceptat să se implice în primul VLOG CARITABIL.

Are multe povești faine, așa că vă invit cu drag să le descoperiți și voi. Nu uitați că totul este în scop caritabil, așadar fiecare vizualizare & fiecare SHARE contează!

Mulțumim sponsorului, Philips Avent, care va dona bani pentru copiii de la Asociația Touched Romania
#daddycoolro #amintiridincopilarie #primulvlogcaritabil #charitycool

Posted by DaddyCool.ro on Monday, October 23, 2017

Cum poți ajuta

În primul rând, dând share pe Facebook clipurilor de mai sus. Fiecare vizualizare înseamnă câțiva euro în plus donați către beneficiarii proiectului. Apoi, dacă reprezinți o companie sau cunoști reprezentanți ai unei companii care crezi că ar fi dispusă să investească 5000 de euro în schimbul publicității prin intermediul acestui tip de vloguri, te rog să-i dai un mail lui Robert și să vedeți cum puteți colabora. Mi-ar plăcea ca în urma acestui articol să găsim mai mulți sponsori pentru primul vlog caritabil din România.

Leave a Reply