Cum salvezi răspunsuri predefinite în Gmail

Dacă lucrezi în comunicare, probabil ai fost de multe ori pus în situația de a trimite același mail de mai multe ori. Fie că e vorba de o ofertă, care e generică și ar putea să se aplice în mai multe situații, fie că e vorba de un răspuns la o întrebare pe care o primești de mai multe ori, e important să ai aceste răspunsuri predefinite la îndemână și să le poți accesa ușor. Pentru astfel de scenarii m-am gândit să scriu articolul acesta. Nu pentru că ar fi vreo mare complicăciune să salvezi răspunsurile predefinite, ci pentru că poate nici nu te-ai gândit că există această posibilitate.

Ca să poți salva răspunsuri predefinite în Gmail, trebuie să faci următoarele lucruri:

1. Loghează-te în Gmail, apoi apasă pe rotița din dreapta și apoi pe butonul Setări.

2. Mergi la tabul Labs și activează Răspunsuri predefinite. Dacă tot ești acolo, poți să vezi și ce alte minunății mai poți activa din tabul Labs. Sigur vei mai găsi câteva interesante.

3. După ce ai activat opțiunea, poți apăsa pe butonul de scriere a unui mail nou și vei observa că dacă apeși pe săgetuța de lângă coșul de gunoi vei găsi și tabul „Răspunsuri predefinite”, ca în poza de mai jos.

răspunsuri predefinite - gmail

Din acel meniu poți salva răspunsuri predefinite sau le poți introduce în momentul în care ai nevoie de ele. Asta-i tot. Ți-am zis că o să fie simplu. ??

Tags:

Leave a Reply