Reduceri omule

reducere_reduceriNu ştiu dacă v-aţi dat seama sau dacă ştiţi cum stă treaba dar de acum în colo ar trebui sa înceapă sezonul reducerilor prin magazine.

Patronii au nevoie de cât mai multe lichidări din stocul de toamna-iarnă şi apelează la metoda reducerilor ca să scape de ele.

Well … pentru cei care nu ştiau vă spun eu acum cum stă treaba:

Astfel de vânzări se pot face numai in cursul a două perioade pe an, cu o durată maximă de 45 de zile fiecare. Singurele condiţii ar fi ca produsele să fie achitate furnizorului cu 30 de zile înaintea începerii sezonului de reduceri, iar patronul să anunţe primăria că vrea să înceapă sezonul de reduceri cu 15 zile înainte ca acesta să se facă simţit în magazin.

Limitele celor două perioade de reduceri sunt: 15 ianuarie – 15 aprilie şi 1 august – 31 octombrie.

Azi suntem în 12 deci peste vreo trei zile ar trebui să înceapă reducerile.

Fiţi pregătiţi, puneţi-vă bani deoparte şi goliţi stocurile magazinelor.

P.S.: Se anunţă reduceri de până la 70% :>

Lasă un comentariu

12 comentarii

 • Spaic 12 Ian 2009, ora 22:53

  La faza cu 15 zile inainte si sa anunti primaria cred ca te referi la magazinele foarte mari, supermarketuri, hiper…ca la astea mici nici vorba de asa ceva

  De la mine poti citi: Știi să ții un dialog?

 • Lucian 12 Ian 2009, ora 22:41

  sa dam navala in magazine :D

  De la mine poti citi: Respectul – Bunul Simt

 • Ioana 12 Ian 2009, ora 23:46

  :)>- yee reduceri….shopping time ::> … chiar nu am stiut cum se procedeaza 8-|…interesant :D

 • MadaManu 13 Ian 2009, ora 00:10

  Ei bine Grim, sa iti zic ce facui eu. Am facut un studiu mic, la mintea cocosului, la o bluza mai groasa, numai buna pentru toamna iarna. Bun… La inceputul sezonului cand aparuse era 65Lei, inainte de sarbatori a ajuns pe la 100 de lei ¬ nu mai retin exact ¬, apoi acum dupa sarbatori, in extra-sezon, au facut reducere, la cat? la 60Lei – si spun ca ai xx,xx% REDUCERE… ??? Bun dupa 3 luni in care ai asteptat ca pretul sa scada, a scazut cu cat? Cu 5 Lei… Sa fim seriosi… E doar politica de marketing!
  Eu cred in reduceri cand da faliment magazinu` si atunci vinde tot la reduceri… alea da reduceri, dar nu cele de extra sezon…

  De la mine poti citi: RollerCoaster Tycoon 3

 • Grim_Cris 13 Ian 2009, ora 07:11

  @Spaic … e o politica ce trebuie respectata. Cine nu face asa primeste amenda, crede-ma.
  @MadaManu … sa stii ca mai sunt si magazine care intr-adevar au reduceri mai mari :D

 • Marius 13 Ian 2009, ora 09:50

  We are waiting:)

  De la mine poti citi:

 • Tzontzyca 13 Ian 2009, ora 09:01

  Ne pregatim de pe acum :D cui nu ii place shoping-ul?

 • Grim_Cris 13 Ian 2009, ora 09:56

  Tuturor ne place shoping-ul….dar pe fete nu cred ca le intrece nimeni :D

 • Alexander 13 Ian 2009, ora 11:52

  Ei, vrajeli si cu reducerile, ei de fapt oricum nu reduc sub pretul de furnizare, ca oricum practica 25, 30 % reducere , daca nu si mai mult la haine, si atunci au de unde scadea. Si in plus, suntem departe mult de americani la care soldurile chiar inseamna niste reduceri substantiale, de multe ori sub pretul de productie sau de achizitie. Nu degeaba la ei se calca lumea in picioare cand e sa se dea drumul la solduri ( asta pe langa faptul ca sunt dementi cu capu si oricum s-ar calca in picioare si pentru 1 dolar ). La noi, multe din asa zisele reduceri aduc preturile la un nivel care oricum include macar 5% adaos comercial, ca doar n-oi vrea sa piarda romanu ceva, si sincer nici mie nu mi-ar conveni sa vand ceva in pierdere doar pentru ca vine alt sezon si nu se mai cere. Oricum ar trebui sa se faca solduri la produse care efectiv nu se mai cumpara, cum ar fi podoabele de pom. Dar comerciantii ce fac? Le strang si le tin pentru la anul….vorba aia, de unde nu e nici dumnezeu nu cere.

  De la mine poti citi: Mici si-ai dracu !

 • CarmenPunkGirl 13 Ian 2009, ora 11:02

  cand auzim de reduceri..deja suntem 8-} @-)
  da’ sa vezi cand aude romanul de cuvantul gratis :))

  De la mine poti citi: The Sims 3

 • Tzontzyca 13 Ian 2009, ora 13:25

  Cata dreptate poti sa ai :D nimeni nu ne intrece@!

 • artistu 13 Ian 2009, ora 14:34

  Exact ce spune Alexandre mai sus discutam chiar azi dimineata. La nemti cand se fac reduceri, gasesti tricouri originale la 3 euro. La noi singurele care ajung la pretul asta sunt exact alea care atat fac. De ce? Pentru ca noi avem chef de TUNURI nene! Nu avem chef de marketing sau management! ;)

  De la mine poti citi: GAZPROM, micul tiran al democratiei RUSE!