Regizorii

Într-o lume în care divertismentul face legea, iar mass-media încearcă din răsputeri să le mai bage pe gât oamenilor câte o găluşcă, regizorii nu pot lipsi indiferent de situaţie.

Cică se câştigă bine oriunde ca regizor. Fie că regizezi filme, emisiuni, videoclipuri sau piese de teatru, fie că află lumea despre tine sau nu, treaba merge tot timpul deîndată ce te descurci bine iar munca îţi este apreciată şi răsplătită.

După cum observaţi, la filme, la emisiuni şi câteodată la piesele de teatru, numele regizorului este amintit. La videoclipuri, nema. Niciodată, dar chiar niciodată, n-o să vezi un videoclip cu un text la sfârşit care să-ţi arate cine a scris scenariul sau cine a regizat videoclipul.

Întrebarea mea pentru boboci este: Oare primesc bani mai mulţi pentru asta?

Cu toţii ştim că singurii care conduc lumea sunt banii. Iar fiecare primeşte o anumită sumă pentru munca pe care o depunde. Regizorii deasemenea. Toţi primesc bani pentru că pun în scenă nu ştiu ce piesă, videoclip sau emisiune. Acum bătaia unde este? Acolo unde le apare şi numele pe ecran sau acolo unde rămân în anonimat?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • MadaManu 31 Mai 2009, ora 20:06

  Dupa parerea mea nu primesc mai mult ci eu chiar cred ca primesc mai putin. Nu stiu ce ma face sa cred asa sincer…

  De la mine poti citi: Voting Duminica

 • Perfu 31 Mai 2009, ora 20:34

  Regizorii de emisiuni tv din sursele mele sunt cei mai prost platiti :) .

  De la mine poti citi: Scuza perfecta: Criza financiara

 • Andreionuţ 31 Mai 2009, ora 21:48

  De acceaşi părere cu Perfu..

  De la mine poti citi: Leapşa

 • Tzukune 31 Mai 2009, ora 22:16

  Cazurile in care raman in anonimat sunt rare, iar acei regizori care sunt anonimi nu sunt asa importanti ca sa fie precizati. Cam asa e in lumea show biz-ului.

  De la mine poti citi: Night at the Museum II

 • Adi 31 Mai 2009, ora 22:35

  Da, ai dreptate, chiar peste tot, numai in videoclipuri nu. Rar in niste interviuri cu trupe mai apare numele regizorului..dar foarte rar

 • Grim_Cris 31 Mai 2009, ora 22:20

  pai deobicei cei care fac videoclipurile raman in anonimat. si ma gandeam ca primesc bani mai multi pentru asta ca totusi e munca lor dar nu stie nimeni

 • NuPrivi 1 Iun 2009, ora 10:16

  buna intrebarea:)) odata ce castiga bani si sunt buni in domeniul lor…nu cred ca ii intereseaza daca raman in anonimat, daca e bun sigur va ajunge cineva la el.

  De la mine poti citi: Salutare din nou!

 • Sixx 1 Iun 2009, ora 11:30

  Cine stie ce e prin lumea show-biz-ului…adica eu cred ca stiu astia unii de altii, chiar daca nu prin propaganda „la vedere”.

  De la mine poti citi: Seara Rock

 • Grim_Cris 1 Iun 2009, ora 11:06

  Totusi e irelevant. Daca nu-ti apare numele de unde stie lumea de tine?

 • Perfu 1 Iun 2009, ora 18:37

  @Sixx – Se cunosc chiar foarte bine astia :)

  De la mine poti citi: Dupa Bloguri

 • Turism Baile Herculane 2 Iun 2009, ora 08:25

  Sa stii ca lururile sunt un pic amestecate: un regizor de filme va regiza probabil si niste videoclipuri in toata cariera lui, si invers un regizor de videoclipuri va filma si altceva.

  Nu e o cariera unica, cel putin nu in Romnia. :)