Retrospectivă

Văzui pe alte bloguri că lumea dă cititorilor să rumege cel mai bun articol al fiecărei luni din 2009. Am considerat-o un fel de leapşă de la toţi şi m-am gândit să vă arăt şi eu cu ce mă mândresc, în funcţie de lună.

Poate unele luni au avut articole mai bune decât ce vă arăt eu aici, dar eu dau link-uri spre alea cu care mă mândresc, ok?

Ianuarie

Vine trenu’ din FocşaniIntru! Totul nou, parcă tocmai îmi părăsisem ţara şi eram lăsat stingher pe o stradă necunoscută a New York-ului.

Februarie

Era …… o zi perfectă de primăvară. Prima zi călduroasă din acel an din câte îşi amintea el… după o iarnă friguroasă şi foarte incărcată din toate punctele de vedere.

Martie

Fenomenul Twilight observat din interiorGuest post scris de Daniel

Aprilie

Ce este iubirea totuşi?E atunci când deabia aştepţi să ajungi acasă s-o vezi iar. Orele în care eşti plecat trec de parcă ar fi zile întregi, săptămâni sau chiar luni. Este a ta de aproape un an şi simţiţi că totul merge mai bine pe zi ce trece.

Mai

WordPress si pluginurile pe care le folosescDeşi mulţi îşi ţin pluginurile ascunse, eu nu ştiu de ce n-aş dezvălui ce folosesc. Că doar nu-mi mâncaţi voi pâinea de la gură dacă ştiţi ce am instalat pe platforma asta

Iunie

NelămurireDe ce toate revistele pentru femei au rubrica de sex şi, totuşi, se spune că bărbaţii sunt cei care se gândesc non-stop la placerile carnale?
* mai interesante sunt comentariile decât articolul în sine

Iulie

5 minute in mintea ei – part. 2Guest Post

August

Home aloneNu ştiu cum se face că totul a fost ok până în seara asta. Spre nenorocul vostru, nu mi-a intrat niciun hoţ, ţigan, gay sau fan în casă pe care să trebuiască să-l iau la bătaie.

Septembrie

Să ne promovăm pe baniSe ia o bancnotă de un leu (sau mai mare dacă vreţi) şi se inscripţionează pe ea (cu pix sau marker) adresa blogului vostru. Se pune printre alte bancnote şi se dă unui magazin contra unor cumpărături.

Octombrie

Self experience is kingFie că tocmai ţi-ai codat o nouă temă WordPress, că ai văzut cum un ţigan scoate cuţitul şi-şi ameninţă prietenul cel mai bun, că vecinul de la patru aruncă gunoiul pe geam încercând să nimerească ghena sau că ai observat cum un extraterestru mic şi verde face vizite în fiecare noapte vecinei de la parter, asta se cheamă experienţă personală, chestie care nu poate fi transformată în text decât de tine, privitorul sau trăitorul în sine.

Noiembrie

Aşa am început euAşa cum spunea şi Deniro în filmul „Once upon a time in America”, la un moment dat, în viaţă, nu ne mai rămân decât amintirile şi poate pielea se zbârceşte, verigheta se pierde şi nu mai rămânem decât cu un colţ de memorie, undeva, dacă îl mai avem şi pe acela.

Decembrie

Pune-ţi creierul la muncăTe-ai văzut cu blog. Te trezeşti că scrii aproape zilnic. Mai aşterni câte ceva în plus, din când în când, dacă îţi permite timpul şi tinzi spre succesul, momentan, necunoscut.

P.S.: Nu mă aştept să citiţi toate cele 12 articole, cum nu mă aştept nici măcar să comentaţi la articolul ăsta, dar na, sper să luaţi şi voi leapşa. Chiar vreau să văd topuri de articole la voi pe blog.

19 Comments

 1. A.Dragos 30 decembrie 2009
 2. Dezordonat 30 decembrie 2009
 3. PanTeraS 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 31 decembrie 2009
 4. realbadpisy 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 31 decembrie 2009
 5. Andrei 31 decembrie 2009
 6. Andrei 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 1 ianuarie 2010
 7. Neamtu' 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 31 decembrie 2009
 8. KronosBlog 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 1 ianuarie 2010
 9. phidas 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 1 ianuarie 2010
 10. Alle 31 decembrie 2009
  • Cristian Florea 1 ianuarie 2010
 11. PanTeraS 31 decembrie 2009
 12. Andrei 2 ianuarie 2010

Leave a Reply