Cel mai reuşit film românesc de până acum

fireiceCu toţii cred că aţi observat reclama de pe MTV din ultima vreme. Nu este orice fel de reclamă. Este reclama noii ecranizări româneşti.
Filmul Fire&Ice: Cronica Dragonilor, este primul film care m-a impresionat cu adevărat din toate producţiile româneşti de până acum.

A fost deajuns sa-i văd trailerul şi videoclipul şi m-am convins de faptul că cei de la Media Pro Pictures s-au întrecut pe ei înşişi şi că probabil cu acest film au atins apogeul carierei lor.

Acum să vorbim despre film:
Actori: Amy Acker, Tom Wisdom, Arnold Vosloo, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Loredana Groza
Producţie: SUA, Romania, 2008
Fir narativ: Acţiunea începe în Carpia, un regat liniştit şi foarte prosper. La un moment dat acesta este atacat de un dragon foarte fioros care nu pare să vrea să dea pace regatului. Acesta nu poate fi oprit de niciun fel de om sau armată iar când regele Augustin şi regina Remini şi-au pierdut speranţa, prinţesa Luisa şi cavalerul Gabriel pornesc într-o aventură minunată având ca scop eliberarea unui dragon de gheaţă, singura fiinţă care putea face faţă bestiei ce ataca regatul. Spre sfârşit, între prinţesă şi cavaler se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste de nedescris.

Mulţi s-ar putea să doriţi deja să vedeţi filmul. Din păcate încă nu este pe niciun playlist, iar lansarea a fost pe 18 Septembrie in SUA, iar pana ajunge si in Romania nu stiu cat mai dureaza.

Sincer, incerc sa cred ca-l gasiti pe vre-un site mare de torrente daca vreti cu adevarat sa-l vedeti.

Tags:

9 Comments

  1. Spaic 29 decembrie 2008
  2. Spaic 29 decembrie 2008
  3. Cristian Florea 29 decembrie 2008
  4. Agkelos 29 decembrie 2008
  5. Bamb00cHa 29 decembrie 2008
  6. dan 29 decembrie 2008
  7. Metamorphic 29 decembrie 2008
  8. g30rg3 1 ianuarie 2009
  9. Agkelos 5 ianuarie 2009

Leave a Reply