Rezolvare probleme matematică cu aplicație de telefon

După ce în luna mai am scris despre World Lens, aplicaţia care traduce texte în timp real, a venit momentul să-ţi spun şi despre PhotoMath, aplicaţia pentru rezolvare probleme matematică.

Aplicația pentru matematică PhotoMath este disponibilă atât pentru Android (o poți descărca de aici), cât și pentru smartphone-urile cu iOS (o poți descărca de aici) și face un singur lucru foarte bine: rezolvă exerciții de matematică.

Iar dacă chiar îți place matematica și ești pus pe învățat, să știi că aplicația de rezolvare probleme matematică îți dă voie să alegi metoda pe care vrei s-o folosească la rezolvarea problemei.

Practic, dacă vorbim despre o problemă de matematică cu o ecuație de gradul al doilea, poți alege ca problema să se rezolve folosind descompunerea în factori, folsoind formula cu delta, folosind formula cu PQ sau completând pătratul unui binom. Cum e mai simplu pentru tine, așa faci.

Iar cel mai important: aplicația pentru matematică este gratuită. Indiferent de numărul de probleme pe care le rezolvi sau de cât de dificilă e problema de matematică, te poși folosi de aplicație total gratuit, fără niciun cost suplimentar.

Aplicația a avut un succes atât de mare în ultimii 5 ani încât a ajuns deja la 100 de milioane de descărcări și a fost dezvoltată de-a lungul timpului încât să se potrivească mai multor nevoi.

Mai mult, are și opțiunea de limba română, deci poți vedea meniul și descrierea în limba română, lucru care te ajută să înțelegi mai ușor cum rezolvă acele probleme.

Rezolvare probleme matematică cu o aplicație de smartphone

Iar dacă vrei să vezi ce fel de probleme de matematică rezolvă înainte să descarci aplicația, să știi că cei de la PhotoMath au făcut o pagină specială pentru acest lucru. Pagina arată exemple de probleme de probleme de matematică pe care le poate rezolva aplicația. Poți accesa acea pagină aici.

9 Comments

 1. adytzul89 23 octombrie 2014
  • Cristian Florea 23 octombrie 2014
 2. George 23 octombrie 2014
  • Cristian Florea 23 octombrie 2014
   • George 23 octombrie 2014
 3. Daniel 24 octombrie 2014
 4. oana roxana mocean 2 mai 2015
 5. oana roxana mocean 2 mai 2015
 6. Alexia 11 februarie 2020

Leave a Reply