Cu Vodafone poți comunica în roaming folosind extraopțiunile de acasă

Îmi dau seama cât de dependent sunt de internet abia atunci când ajung în străinătate. Pentru că la restaurant, primul lucru pe care-l cer e parola de la rețeaua Wi-Fi. Și abia apoi am grijă să văd cu ce-mi potolesc foamea sau setea. Îmi dau seama de comicul situației și știu că nu-i în regulă să acord mai multă importanță internetului decât potolirii semnalelor pe care mi le dă organismul când mi-e foame, dar fac asta oarecum conștient. Adică mă bazez pe faptul că dacă sunt conectat la net, pot lua legătura cu cei de-acasă foarte ușor și timpul de așteptare al mâncării trece mai repede.

Mai mult, în lumea digitală în care trăim, nici nu-ți vine să ceri nota de plată într-un restaurant din străinătate fără să te asiguri că ți s-a urcat pe Instagram poza pe care ai făcut-o în ziua respectivă. Și uneori ai poze de care ești chiar mândru. Cum e asta:

orasul Ioannina - Grecia - comunicare roaming

Comunicarea n-ar trebui să fie limitată de locul în care te afli, motiv pentru care Vodafone a ales să simplifice acest lucru. Altfel spus, clienții Vodafone pot folosi extraopțiunile de acasă atunci când călătoresc în Spațiul Economic European (alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia), fără costuri suplimentare.

Adică minutele și datele pe care le consumi în roaming nu au un tarif special, ci le poți folosi așa cum le folosești și în România. Iar lucrul acesta se întâmplă cu ceva timp înainte ca Uniunea Europeană să elimine tarifele din roaming, pe 15 iunie 2017. Practic, cei de la Vodafone, cu ocazia aniversării vârstei de 20 de ani de când sunt în România, au ales să facă un cadou clienților și să scoată tarifele din roaming înaintea tuturor, ca să te poți bucura altfel de vacanțele programate înaintea datei de 15 iunie. :D

Oferta este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro (persoane fizice) sau de 13 euro fără TVA (persoane juridice), precum și pentru cei care își activează extraopțiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonații Vodafone România în roaming în Spațiul Economic European sunt gratuite.

Ca să anunțe această ofertă, cei de la Vodafone România au făcut și un spot foarte fain, pe care te invit să-l urmărești mai jos. Uită-te până la final.

2 Comments

  1. Saidan 10 mai 2017
    • Cristian Florea 11 mai 2017

Leave a Reply