România urcă pe locul 12 în clasamentul FIFA. Posibile cauze.

Citeam pe Agerpres cum că naționala României de fotbal se află, conform ultimelor statistici făcute publice de FIFA, pe locul 12 în topul echipelor naționale de fotbal din lume. Tot acolo scrie că în ultimii aproape 7 ani, aceasta este cea mai bună poziție pe care a obținut-o țara noastră.

Am stat și-am cugetat la acest top și m-am gândit că e ușor panicant, când te uiți la cât de prost jucăm și la cât de mult am urcat în top în ultimii ani, începi să te întrebi dacă nu cumva băieții de la FIFA au alte criterii de acordare a punctajelor, nu priceperea la fotbal.

Observ cu această ocazie că orice fel de știre poate să te panicheze, chiar și una pozitivă, cum e asta, pentru că nu-ți dai seama ce căutăm atât de sus în top și începi să crezi că-i ceva necurat la mijloc.

În 2011, spre exemplu, România se afla pe locul 56 în top, apoi a urcat ușor-ușor până pe 12. Probabil peste vreo 5 ani vom fi primii, dacă ne continuăm ascensiunea în același ritm.

Totodată, jucătorii noștri nu joacă mai nimic, de-aia cred că motivul pentru care tot urcăm în top este că cei de la FIFA au văzut meniurile #nuepanicaman de la KFC, unde cu doar 5 lei poți să-ți iei 3 Hot Wings + Cartofi Prăjiți, Hot Booster + Cartofi Prăjiți, Crispy Sandwich + Cartofi Prăjiți sau Booster + Cartofi Prăjiți. Văzând ce oferte faine sunt la noi, au omis faptul că la fotbal nu prea ne pricepem. :))

Dacă mai știi și tu alte posibile cauze, te rog să-mi zici într-un comentariu. :D

Tags:

One Response

  1. Marius M 8 mai 2015

Leave a Reply