Rutina…ma omoara

Cred ca toti sunteti la fel de cand a inceput scoala. Sau poate nu sunteti asa pentru ca stiti sa priviti viata din alt punct de vedere dar eu va spun sincer ca m-am saturat de rutina.
M-am saturat sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7, sa merg la antrenament, dupa care ori scriu ori stau la PC (sau in paralel ;)) ), plec la scoala, ma intorc, stau la PC (again) si ma bag la somn. Asta inseamna pentru mine 5 zile din 7 8-|
Cat despre celelalte doua (week-end-ul) pot spune ca este putin mai diferit..desi ies cu placa in fiecare week-end (ca mor de dorul skate-ului dupa o saptamana obositoare) mereu se gaseste cate ceva diferit care sa ma faca sa ma simt mai bine. Partea proasta este ca in acelasi timp in fiecare week-end se gaseste cate un n00b care sa-mi strice ziua…unul care sa nu ma lase sa ma bucur si eu de doua zile amarate in care ma pot distra cum vreau eu. De fiecare data vine cate un dobitoc la mine cu intrebari stupide sau cu afirmatii idioate care imi face week-end-ul sa se sparga in bucatele mici si nesemnificative.
Toti ma sfatuiesc: „Iesi in timpul saptamanii…plimba-te”. Ce chef de plimbare sa mai ai frate dupa 6-7 ore de scoala si de stres la maxim? Ce chef de plimbare sa mai ai cand esti satul de orasul asta care parca devine din ce in ce mai mic si mai neincapator? Ce chef de plimbare sa mai ai cand stii ca maine tre’ sa fii fresh la antrenament (pentru cei care nu stiu fac atletism) si ca ai de scris de-ti sar capacele si de invatat de-ti pocneste creierul?
Nu stiu cum e cu voi dar eu ma simt oarecum prins de rutina asta care parca nu vrea sa se termine sau sa se mai schimbe.

P.S.: Joi cica incepe Festivalul Vinului … sper sa ma ajute cu ceva =:)

Have a nice day! :-bd

9 Comments

  1. Sixx 21 octombrie 2008
  2. Cristian Florea 21 octombrie 2008
  3. Simona 21 octombrie 2008
  4. Cristian Florea 21 octombrie 2008
  5. D 22 octombrie 2008
  6. Marius 22 octombrie 2008
  7. World Falls Away 22 octombrie 2008
  8. N 26 octombrie 2008
  9. Andrei 16 octombrie 2009

Leave a Reply