Să acord mai multă atenţie LinkedIn-ului?

Ieri mi-au venit 2 vizitatori de pe LinkedIn. Nu ştiu exact cum s-a întâmplat lucrul ăsta, că n-am niciun buton de share pe LinkedIn pe-aici, dar important e că s-a întâmplat.

Toată legătura mea de până acum cu LinkedIn-ul s-a rezumat la a intra pe el o dată la câteva luni şi a accepta cererile de prietenie (sau de conectare?) pe care le-am primit. Ştiam că au introdus un fel de News Feed, dar n-am încercat niciodată să share-uiesc ceva. De citit ce-au scris alţii nici nu mai zic.

Totuşi, faptul că au intrat (fie ei şi numai doi) oameni din News Feed-ul ăla, mă face să mă gândesc mai serios la reţeaua asta de socializare. Cred că am să încerc să înghesui un buton de share pe LinkedIn după fiecare articol şi am să mă mai joc prin contul meu, ca să nu fiu chiar pe dinafară în zona asta.

Voi credeţi că merită LinkedIn-ul atenţia? Ca reţea de socializare, zic.

linkedin

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • Mihai 8 Feb 2013, ora 12:23

  deocamdata nu :)

 • jules 8 Feb 2013, ora 12:25

  Poate au venit pentru ca cineva a folosit serviciul lor de presucrtare a url-urilor. Se pare ca a devenit o moda mai nou si linkd.in ceva/

  • Cristian Florea 8 Feb 2013, ora 12:27

   Eu n-am văzut până acum link-uri prescurtate de ei, da’ te cred pe cuvânt. :D

 • Sandra Clipea 8 Feb 2013, ora 12:26

  Da, merita. Eu am stabilit conexiuni (ca asa se cheama) dupa Social Networks Conference cu toti speakerii internationali si de obicei, dupa cate un eveniment, ii caut pe Linkedin. Majoritatea sunt oameni misto care converseaza cu tine, iti accepta cererea de conectare si te ajuta cu sfaturi (daca ai nevoie). Pe langa asta, pe mine ma ajuta mult si discutiile de pe grupurile in care sunt inscrisa pentru ca isi dau cu parerea specialisti si rar dai de idioti pe aceasta retea de socializare.
  Draga Cristi, cu incredere! Sustin cu tarie ca orice om de comunicare trebuie sa stie si sa experiementeze cat mai mult (aici intra si TOATE retelele de socializare). Aceeasi surpriza placuta am avut-o si cand mi-am facut cont pe So.Cl (reteaua sociala de la Microsoft) pe care poti descoperi chestii interesante.

  • Cristian Florea 8 Feb 2013, ora 12:30

   Pe So.Cl n-am să-mi fac deocamdată cont, oricât de Social Media Person vreau să fiu. :)) Când o să se mute toată lumea acolo, intru şi eu. Cât despre LinkedIn, cred c-am să-i dau o şansă.

 • Sandra Clipea 8 Feb 2013, ora 12:32

  Trebuie sa te deschizi in fata provocarilor! :)

  • Cristian Florea 8 Feb 2013, ora 20:51

   A doua sursă de trafic, zici? Hmm, asta înseamnă că trebuie neapărat să-i acord mai multă atenţie. Mulţumesc!

 • Constantinescu. 8 Feb 2013, ora 20:18

  deja folosesc facebook si twitter. nu cred ca mai am nevoie de alta retea de socializare.

 • Ciprian Pardău 8 Feb 2013, ora 23:41

  Am prins si eu cativa vizitatori de pe L.In acum ceva zile, insa nu i-am dat mare atentie. Tot ce am facut a fost sa-mi conectez contul de wp la cel de l.in, iar acum fiecare articol nou ajunge si acolo. E ceva!

  • Cristian Florea 10 Feb 2013, ora 15:05

   Eu n-aş face conexiunea asta, că vreau să pară totul mai uman. Am să îmi pun buton de share şi de fiecare dată când o să scriu am să dau share. Nu e mare lucru, dar e mai bine decât deloc.

 • Catalinu 9 Feb 2013, ora 09:25

  Sincer, nici eu nu am acord prea mare importanta LinkedIn.. si sincer, nu stiu daca sa acord prea mare importanta acestui site… dar mno, orice cale de promovare, e bine benita.

 • Carmen 13 Feb 2013, ora 16:40

  E mult prea putin folosit in Romania ca sa ii acorzi importanta..Daca te raportezi la partea profesionala, e cea mai buna platforma!

  • Cristian Florea 14 Feb 2013, ora 01:25

   Mult prea puţin utilizat în România? Are peste 500000 de utilizatori români.