Să facem o faptă bună cât încă mai este timp

Campania „Împreună pentru fiecare” este dispusă să finanţeze o faptă bună de Crăciun.

Liceul meu vrea să ajute copiii bolnavi de SIDA din Centrul Sf. Maria din Goleşti, iar de finanţare, sperăm (cu ajutorul vostru), se vor ocupa cei de la Rompetrol.

Dacă până acum, ca să ajutăm pe cineva, trebuia să cerem bani, de data aceasta preţul pentru a face nişte copii fericiţi este reprezentat de minutele pe care le pierzi acordând un vot aici şi unul aici.

Se acordă câte 1000 de Euro primelor 3 proiecte, iar câştigătorii se calculează după cum urmează: 25% din rezultatul final este calculat pe baza voturilor de pe site-ul impreunapentrufiecare.ro, alţi 25% se extrag din numărul de like-uri primite pe Facebook, iar de restul de 50% se ocupă juriul Rompetrol.

Poţi vota o dată pe zi până pe 5 decembrie, iar dacă eşti dispus să votezi alt proiect în afara celui prezentat de mine, nu-i niciun bai, că tot o faptă bună faci.

Vă rog, dacă nu cer prea mult, votaţi şi daţi mai departe (scrieţi pe bloguri, pe facebook, daţi RT-uri, nu contează cum), că nu vă costă nimic.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • The dreamer 1 Dec 2010, ora 08:51

  Votul il dau , nu-i problema , dar hai sa facem si altceva. Uite, spre exemplu, daca nu se poate pentru Mos Nicolae, poate pentru Mos Craciun. Noi, cei care suntem din Vrancea si detinem un blog, sa cumparam o jucarie, o hainuta, dulciuri, orice si sa mergem la acesti copii…. fiecare cat poate….

  • Florea Cristian 1 Dec 2010, ora 09:50

   eu sunt de acord. scrie pe blog despre initiativa, apoi o s-o preluam si vedem cine este dispus s-o faca :D

   • The dreamer 1 Dec 2010, ora 09:51

    pregatesc textul :*

 • Andera Y 1 Dec 2010, ora 19:29

  Votat si eu. Am sa dau si eu vorba mai departe pe blog. Un click nu costa nimic, dar rezultatul conteaza! Felicitari pentru initiativa! :)

 • val33ntyn 1 Dec 2010, ora 20:24

  si liceul meu strange haine,bani,jucarii pentru un centru de copii :)

 • alex 2 Dec 2010, ora 17:53

  Done! Puteti da link-ul si in lista de messenger cu rugamintea de a se transmite mai departe. Circulati! Circulati!

 • Copilu de Lego 2 Dec 2010, ora 20:58

  Si clasa mea facut o actiune de genul acestea pentru niste copii din Buzau si ne-au sustinut colegii si am reusit sa strangem doar 70 lei numai intr-o zi, dar mai avem de strans.

 • Vicol Maria 31 Oct 2011, ora 14:05

  LACRIMI DE MAMA! Doamne ajuta ziua sunt Vicol Maria din Barlad str vasile parvan nr 4 bl Q2 et 2 ap 49 sunt mama a doi copi baiatul calugar iar fata eleva la liceu din localitate in clasa 11a sene1 si ajutan -do pe ea pot si eu sa sa imi ramana bani pt tratament bani de liceu nu sa inclus asa cai forte greu si pt ea sii cresc singura de 14 ani in prezent am opensie de 515 roni si sunt forte bolnava sufar de mai multe boli dar asta care o am acum e crunta, am Cancer mamar primar maglingstadiu 3 in metastaza si nu ma pot trata coresounzator deorece chinoterapie nu pot face trebuie sa ma tratez si alimentez natural dar e greu caci in afara de tratament si hrana mai sunt datorile pt 2 persoane eu varog daca maputeti ajuta va trimt acte doveditoare si numerle de cont al meu in euro si al fetei in lei cu respect Maria +++++++++ DATI VAROG DIN SUFLET UM RASPUNS FACE MULT PENTRU CEL IN SUFERINTA: TELFON )0742149830

  Contul de la BRD in format IBAN este RO41BRDE380SV21829383800 pe numele fetei ZANET OANA MONALISA sau prin wusten unnion ;