Un blogger pe care-l recunoşti din o mie

Azi mi-a venit o idee. Una care ar trebui să vă pună mintea la contribuţie şi care ar trebui să ne arate dacă blogerii cu o anumită notorietate pot fi recunoscuţi după stil.

Vreau să propun nişte Guest Post-uri unor bloggeri cu ceva experienţă şi vechime, iar eu să nu vă dau niciun fel de informaţie despre cel care a scris articolul, lăsându-vă pe voi să-l recunoaşteţi după stil.

Bineînţeles, s-ar putea să curgă cu refuzuri atunci când o să propun acest lucru oamenilor mari din online, având în vedere că eu nu-s cine ştie ce blogger şi că or să primească link din articolul meu abia după ce unul dintre voi îl recunoaşte (cu toate că la nivelul la care se află, nu ştiu câtă nevoie au de un link din partea mea).

Totuşi, cred că ar fi interesant de urmărit un astfel de experiment şi sunt dispus să-l încerc. Vreau să aflu şi părerea voastră. Vreau să ştiu dacă v-ar interesa un astfel de „joc” şi chiar vă rog să scrieţi în comentarii, sincer, ceea ce credeţi despre idee. Fie că sunteţi de acord cu mine, fie că nu, fie că mă încurajaţi sau nu, vreau să spuneţi ce aveţi pe suflet. Poate asta îmi va oferi un plus în ochii bloggerului, în momentul în îi care propun Guest Post-ul.