Să-l salvăm pe Vasilic

Deşi v-aţi fi aşteptat la un anunţ umanitar, zece rânduri de text care încearcă să vă convingă de ce suferă Vasilic, câteva conturi de bancă, unul pentru Euro, altul pentru Lei şi poate câte-o poză cu suferindul, nu va fi aşa sub nicio formă.

Nu vreau să fac astfel de anunţuri. Vasilic nici nu există, sau cel puţin ştiu că este creat pe moment, deci nu-l cunosc personal (Vasilic, dacă exişti, îmi cer iertare!).

Btw … nu vreau să-mi bat joc de nişte oameni cu adevărat bolnavi, nu vreau să fiu răutăcios sau să par un om fără inimă dar voi chiar nu vă daţi seama că 90% din campaniile de pe internet sunt vrăjeli?

Apar bloguri dedicate unui astfel de personaj cum înfloresc copacii primăvara şi dispar de parcă ar fi venit îngheţul deodată. Nu ştiu cum de puteţi să aveţi încredere în aşa ceva. Eu pur şi simplu n-am!

Cu ce îmi garantează ăla de se ocupă de site că banii ajung la suferind? Dacă îi pun banner în sidebar înseamnă că-i salvez eu viaţă? Salvez pe naiba pentru că astfel de campanii nu se promovează pe internet şi astfel de oameni nu pot fi ajutaţi prin conturi bancare postate prin toate părţile.

Dacă într-adevăr vreţi să ajutaţi, duceţi-vă la o casă de copii sau la o astfel de persoană căreia să-i daţi voi banii. Deşi sunteţi anunţaţi că o să vedeţi nu ştiu ce chitanţe, poze sau alte chestii cum că banii i-ar fi donaţi să ştiţi că Photoshop-ul e în floare şi că în România nu prea poţi să mergi pe încredere.

Când dai banii întreabă dacă poţi să vii şi tu să vezi acţiunea şi îţi vei da seama câţi umblă cu şmecherii pe acest subiect.

Printre altele, să nu vă pună naiba să-mi mai cereţi vreodată să promovez nu ştiu ce campanie stupidă pentru că n-am s-o fac. Nu îmi umplu eu sidebar-ul de bannere doar pentru că Vasilic are nu ştiu ce boală, sau pentru că s-au trezit nişte români să-mi ceară să le promovez website-ul gratuit. (Aviz amatorilor!)

8 Comments

  1. Andrei M. 28 martie 2009
  2. Marian 28 martie 2009
  3. redandblue 28 martie 2009
  4. Cristian Florea 28 martie 2009
  5. Easy 28 martie 2009
  6. MadaManu 28 martie 2009
  7. Crok 29 martie 2009
  8. Cristian Florea 29 martie 2009

Leave a Reply