Să presupunem că mâine te apuci iar de blogging, da?

Mă simt ca şi cum aş întreba pe cineva ce-ar vrea să schimbe la viaţa lui dacă ar fi s-o ia de la capăt, sau dacă ar avea ocazia să se întoarcă în trecut. Întrebarea e cam aceeaşi, dar o s-o adaptăm puţin nevoilor noastre.

Să spunem că ai ocazia să te apuci din nou de blogging, fără ca nimeni să-ti cunoască identitatea din trecut. Adică, s-o iei de la capăt, orice-ar fi însemnând asta. Ce-ai schimba la activitatea ta de blogger? Vorbim aici atât de atitudine, cât şi de stil, interacţiunea cu cititorii, promovarea, sau ce mai vreţi voi.

Bineînţeles, majoritatea o să spuneţi că nu vreţi să vă apucaţi din nou, la cât de mult aţi muncit până acum, dar dacă ar fi să schimbi ceva din trecut, ce-ai schimba? Probabil mulţi aţi greşit la un moment dat. A fost o chestie care v-a costat enorm. Poate aţi pierdut ceva cititori fideli din cauza asta, sau poate aţi scris un articol care a supărat pe cineva, sau poate v-aţi pătat numele furând un text, orice-ar fi, trebuie schimbat. Deşi acum e prea târziu, să presupunem că se poate. Ce-ar fi acel ceva?

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • The Hunter 26 Mai 2010, ora 20:19

  Ce-as schimba? :-? Hmm…identitatea. Prea multi prosti in orasul asta. Sa ai un blog e ceva mirific. Care te stiu ca ai blog, faci ceva interesant, dupa care urmeaza „Du-te si pune pe blog! :))”…
  O _|_ si mai tac…dar tot prosti „este”!

 • Zoly 26 Mai 2010, ora 20:17

  Nu stiu ce as putea sa schimb. Cu siguranata am facut destule greseli, dar nu cred ca am ce sa schimb. Mai repede as putea sa schimb cate ceva in viitor.

 • Sadak 26 Mai 2010, ora 20:19

  Nu, chiar nu as vrea sa o iau iar de la capat. Ceea ce sunt acum imi convine si daca am facut greseli pe parcurs, mi le-am indreptat cat de repede posibil.

 • TVdece 26 Mai 2010, ora 21:23

  Cu toata jena, recunosc ca as renunta la spam-ul ordinar pe care l-am facut la inceput :|

 • Tzukune 26 Mai 2010, ora 20:27

  E foarte greu sa o iei de la capat cu o noua identitate.

  Eu cred ca si tu, daca ai lua-o de la capat, n-ai fi prea citit, cel putin la inceput, n-ai fi citit mai deloc. Bineinteles, daca ti-ai schimba si stilul sa nu te mai cunoasca nimeni.

 • Rux 26 Mai 2010, ora 22:12

  N-as mai dezvalui atat de mult din mine.

 • Serginho 26 Mai 2010, ora 23:03

  As lua din prima domeniu .ro si categoric daca m-as apuca din nou cu experienta care o am in momentul asta as scrie articole demne de un blog…
  Si nu m-as mai lasa. Ceea ce am facut prin septembria nu trecut.

 • Pavel 26 Mai 2010, ora 22:31

  Chiar daca nu-l numesc spam, as renunta la comentariile in sute de pe bloguri doar pentru a aduce ceva trafic. Pana am inteles ca traficul nu inseamna mare lucru ;)

 • Tudor 27 Mai 2010, ora 00:10

  A-mi cere sa-mi schimb blogul e ca si cum mi-ai cere sa-mi schimb numele din buletin. E al meu, cu toate partile lui bune si proaste.

  Daca ar fi sa pot da timpul inapoi si sa incep iar blogul, nu l-as mai incepe pe baza unui proiect facut pe picior

 • capca1 27 Mai 2010, ora 00:33

  crede-ma, daca ar fi sa vrei sa schimbi ceva ar fi prin experienta capatata tocmai prin greseala facuta.
  corijand acea greseala e posibil sa faci alta…e un fel de banda a lui moebus.
  greselile trebuiesc asumate…sunt scuzabile atunci cand sunt neintentionate si nu-s parsive!

 • A.Dragos 27 Mai 2010, ora 07:06

  Nu as schimba mare lucru, adica nu cred ca as schimba nimic. Imi place asa cum sunt ca si blogger si voi continua sa o tin asa. :)

 • Alex Dima 27 Mai 2010, ora 07:18

  La inceput eram ,,incepator”, aveam articol la 3 zile si fotografii la alt nivel. Acum am evoluat, am cate 2 articole pe zi si fotografii mult mai bune, daca as lua-o de la capat as cunoaste ce trebuie reparat si ce nu :)

 • Marius 27 Mai 2010, ora 17:44

  as schimba atitudinea si n-as mai scrie balarii

 • Beta 27 Mai 2010, ora 20:09

  Dacă de mâine m-aș apuca iar de blogging probabil mă voi axa mai mult pe partea de socializare și promovare. Eventual aș organiza niște concursuri! :-)

  Dar îmi place și ce am făcut până acum, deci dacă ar fi să aleg dacă să-mi încep din nou ”cariera” în mediul online, probabil aș spune nu!

 • Marius Moga 27 Mai 2010, ora 20:39

  Chiar daca trebuie sa o iei din nou de la capat, ai un avantaj: experienta. Tot ce ai acumulat pana atunci in acest domeniu iti ramane intiparit in minte si poti profita de asta.

 • Shmen 27 Mai 2010, ora 20:58

  Cred ca nu as mai pne asa de mute clipuri dupa YouTube

 • cKy 29 Mai 2010, ora 10:36

  Daca ar fi sa incep iar, as incepe direct cu muzica.
  E greu sa incepi iar, eu ma uit la mine ca mi-am mai luat cateva domenii ce zac in paragina acum, nu am timp de ele.Un singur blog este deajuns!
  Mai am eu o ideie , insa trebuie sa astept sa treaca luna august sa vad daca ma apuc sau nu de ea.Totusi daca ma gandesc, pot sa aplic ideia pe actualul blog fara a face unul nou! Deci….clar ca e greu sa o iei de la capat!

 • Alexander 6 Iul 2010, ora 17:27

  Nu as schimba nimic, eu nu ma schimb dupa cum vrea lumea, mi se pare absurd, iar de trenduri ma doare fix in cot. Scriu ce vreau si cum mi se pare mai bine. Nu sunt nici un geniu neinteles nici urmatorul filozof modern, dar nu o sa incep sa ader la ideile obositoare despre seo, promovare si alte chestii sforaitoare. Daca as face asta, unde as mai fi eu? In 5% din text?