Să vă povestesc despre isprava noastră de duminică

Fapte bune de sarbatoriLa iniţiativa Stănicăi, Blogosfera Vrancea s-a pus pe făcut fapte bune acum, la sfârşit de an.

Am reuşit să strângem nişte bani şi nişte jucării, am cumpărat dulciuri, le-am grupat pe pacheţele, iar duminică, pe 11 decembrie 2011, ne vom duce la Centrul de zi „Prâslea şi Harap Alb” din Focşani, unde vom aduce nişte zâmbete pe feţele copiilor bolnavi de autism.

Ziua va continua printr-un blogmeet de excepţie, unde Tudor a promis că ne povesteşte în amănunt despre experienţa sa de la Social Media Snowcamp 2011.

Dacă doriţi să mai săriţi cu vreun ajutor pentru vizita de duminică (bani, dulciuri, jucării, ce vreţi voi), să ştiţi că suntem deschişi spre fapte bune, deci nu vă putem refuza. Dacă este, din întâmplare, vreo firmă dispusă să facă vreo donaţie, Blogosfera Vrancea promite nişte link-uri în articolele post eveniment. Că aşa-i frumos.

Cât despre blogmeet-ul de după, nu aş putea să vă spun ora exactă la cere începe, nici locul unde se va ţine (vom stabili asta de comun acord după ce vom vizita Centrul de zi), dar dacă doriţi să participaţi, ştiţi unde găsiţi numerele mele de telefon.

Nu aveţi nevoie de invitaţie specială nici pentru a ne ajuta cu aducerea de zâmbete, nici pentru a participa la blogmeet. Puţină socializare nu strică într-o zi de duminică, să ştiţi.

P.S.: Avem şi eveniment pe Facebook.

*photo via

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Tudor 9 Dec 2011, ora 18:57

  In amanunt imi ia cateva zile :) promit ca voi raspunde la toate intrebarile. Profit de aceasta ocazie pentru a-i felicita pe cei care s-au implicat in acest eveniment.

  • Florea Cristian 9 Dec 2011, ora 19:44

   In general o sa fim curiosi sa stim ce-ai invatat de-acolo. Stiu ca tot vreo 2 zile o sa-ti ia sa ne zici asta, dar macar asa, in mare.

 • Dan Trofin 9 Dec 2011, ora 21:19

  Stanica a facut rost azi de ceaiuri – circa 10 cutii, iar Adi aduce medicamente atat de necesare – algocalmin, in special. ne vom concetra, pe produse de cosmetica care lipsesc micutilor autisti de la centrul Praslea si Harap Alb, aflati intr-o situatie nu prea placuta, de vreme ce nu beneficiaza de atentie precum ceilalti internati la centrul alaturat care, din cate am inteles, este unul privat.
  sper, in privinta blogmeet-ului, sa vorbim sambata undeva, incat sa avem o siguranta de circa 10-15 persoane cat estimez ca vom fi prezent la blogmeet.
  n-ar strica, dintre cei prezenti pe grup, sa incercam sa ii mai „sensibilizam” pe ultima suta de metrii ;)

  • Florea Cristian 10 Dec 2011, ora 09:04

   bine-ar fi sa fim circa 10-15 persoane, desi nu sunt prea increzator. Hai ca mai compun astazi un mail si-l trimit intregii blogosferi, ca sa vedem daca se mai inscrie cineva.

 • Nebunia 9 Dec 2011, ora 23:57

  Ce pot sa va zic, felicitari pentru o astfel de initiativa, tare drag mi-e cand vad astfel de ispravi facute de blogosfera :) chapeau baieti, chapeau !

  • Florea Cristian 10 Dec 2011, ora 09:05

   mulumim! anul viitor venim in Craiova sa va ajutam la organizarea unei chestii asemanatoare :D