Să vă povestesc despre isprava noastră de duminică

Fapte bune de sarbatoriLa iniţiativa Stănicăi, Blogosfera Vrancea s-a pus pe făcut fapte bune acum, la sfârşit de an.

Am reuşit să strângem nişte bani şi nişte jucării, am cumpărat dulciuri, le-am grupat pe pacheţele, iar duminică, pe 11 decembrie 2011, ne vom duce la Centrul de zi „Prâslea şi Harap Alb” din Focşani, unde vom aduce nişte zâmbete pe feţele copiilor bolnavi de autism.

Ziua va continua printr-un blogmeet de excepţie, unde Tudor a promis că ne povesteşte în amănunt despre experienţa sa de la Social Media Snowcamp 2011.

Dacă doriţi să mai săriţi cu vreun ajutor pentru vizita de duminică (bani, dulciuri, jucării, ce vreţi voi), să ştiţi că suntem deschişi spre fapte bune, deci nu vă putem refuza. Dacă este, din întâmplare, vreo firmă dispusă să facă vreo donaţie, Blogosfera Vrancea promite nişte link-uri în articolele post eveniment. Că aşa-i frumos.

Cât despre blogmeet-ul de după, nu aş putea să vă spun ora exactă la cere începe, nici locul unde se va ţine (vom stabili asta de comun acord după ce vom vizita Centrul de zi), dar dacă doriţi să participaţi, ştiţi unde găsiţi numerele mele de telefon.

Nu aveţi nevoie de invitaţie specială nici pentru a ne ajuta cu aducerea de zâmbete, nici pentru a participa la blogmeet. Puţină socializare nu strică într-o zi de duminică, să ştiţi.

P.S.: Avem şi eveniment pe Facebook.

*photo via

6 Comments

  1. Tudor 9 decembrie 2011
    • Cristian Florea 9 decembrie 2011
  2. Dan Trofin 9 decembrie 2011
    • Cristian Florea 10 decembrie 2011
  3. Nebunia 9 decembrie 2011
    • Cristian Florea 10 decembrie 2011

Leave a Reply