Salveaza Piata Unirii!

Acum cateva zile am primit un mail de la Gabriel, webmasterul Blog de Vrancea, mail in care eram rugat sa semnez o petitie pentru a salva Piata Unirii. Initial am crezut ca este o gluma dar pe parcurs m-am convins si m-am hotarat sa scriu despre asta.

Va voi arata mailul:

Piaţa Unirii reprezintă una din zonele prin care focşănenii trec zilnic iar parcul de alături, locul unde copii noştri se joacă, unde bătrânii noştrii îşi petrec timpul, unde tinerii se întâlnesc. Ambele spaţii publice beneficiază de un proiect de reabilitare în valoare de 7 milioane de euro. Şi Piaţa Unirii şi parcul îşi vor transforma radical înfăţişarea, schimbare care ne afectează pe toţi. În orice oraş civilizat, şi mai ales în capitala unei provincii europene, un asemenea pas nu s-ar fi făcut fără o consultare a locuitorilor, fără o dezbatere publică. Cerem Primăriei şi Consiliului Local Focşani organizarea unei întâlniri cu cetăţenii, pe această temă, pentru a fi prezentat proiectul, modificările ce se vor aduce pieţei şi parcului, modul în care vor fi valorificate resursele arheologice din perimetrul amenajat, costurile proiectului şi metodele de finanţare.
Semneaza aceasta petitie.

Viziteaza si Salveaza Piata Unirii !

Eu sunt de parere ca acest mail trebuie luat in considerare de cat mai multi focsaneni. Trebuie sa facem ceva. Trebuie sa avem si noi Piata Unirii asa cum ne-am dorit-o si cat mai repede.

Prin acest articol ii rog pe toti focsanenii care imi citesc blogul sa semneze petitia. O sa va pierdeti doua minute din „timpul vostru pretions” dar merita. Chiar merita!

P.S.: Daca aveti nelamuriri, neclaritati sau vreti sa aflati mai multe despre petitie vizitati www.piataunirii.blogspot.com

Tags:

8 Comments

  1. VALY 27 septembrie 2008
  2. Mike 27 septembrie 2008
  3. feli_Cz 27 septembrie 2008
  4. Marius 27 septembrie 2008
  5. Cristian Florea 27 septembrie 2008
  6. Cristian Florea 27 septembrie 2008
  7. Tigurakakuru 27 septembrie 2008
  8. Cristian Florea 28 septembrie 2008

Leave a Reply