Sâmbătă şi duminică e concert la metrou. Cu bloggeri.

maris matache - metrou
De obcei, chestiile frumoase care se întâmplă pe neaşteptate stârnesc cea mai mare curiozitate şi au cel mai mare impact asupra publicului. Probabil aţi văzut (live sau pe YouTube) ce impact au de fiecare dată flashmob-urile, tocmai pentru că lumea nu se aşteaptă ca acel lucru să se întâmple.

Aşa va fi şi sâmbătă şi duminică la metrou, pentru că o mână de bloggeri, ajutaţi de Teatrul Masca, s-au hotărât să organizeze un eveniment (pe numele său, Acoustig Bloggers) prin care să ofere un cadou oamenilor care se nimeresc să treacă pe-acolo în acel moment, prin talentul muzical pe care-l deţin. Altfel spus, se va cânta mult, iar protagoniştii sunt bloggeri.

Sâmbătă, 24 noiembrie, de la 12:30, dacă doriţi să vedeţi acţiunea în desfăşurare, ne găsiţi la Piaţa Unirii 1, iar duminică, pe 25 noiembrie, tot de la 12:30, la Universitate. Vedetele în acţiune vor fi Anca Duma, Andra Zaharia, Sandra Clipea, Vlad Dulea, Marius Matache şi, la pachet, fotograful Radu Tudoroiu, pentru că pe lângă concertul de muzică acustică, va fi şi expoziţia fotografiilor din Tabăra Bloggerilor fotografi.

Iar pentru că aţi avut răbdarea să citiţi până aici, dacă treceţi sâmbătă sau duminică pe la concert şi nu anunţaţi… ei bine, ar fi frumos să anunţaţi. :))

Sunt sigur că o să vă placă!

* poza am furat-o cu nesimţire de la Marius Matache

Tags:

Leave a Reply