Sarbatorile vin … ti-ai dat seama?

Dupa cum vedeti Sarbatorile se apropie cu pasi din ce in ce mai repezi de noi.
Deja a venit Mos Nic(i)olae, mai e putin si copiii iau vacanta, inca putin si vine si Mos Craciun si daca ne mai gandim oleaca aproape ca a venit si Anul Nou.

Toti si-au facut planuri (sau cel putin asa ar fi trebuit), toti pleaca undeva in concediu sau vacanta, ori isi petrec sarbatorile cu familia, cu prietenii sau fac ceva diferit de pana acum.

Nu vreau sa va plictisesc cu povesti despre „cum a aparut Mos Nicolae” sau „cine era Mos Craciun” sau alte chestii din astea pentru ca le puteti gasi foarte frumos pe Google.

Ceea ce m-a determinat sa scriu asta si m-a trezit oarecum la realitate sau mi-a amintit faptul ca vin sarbatorile este o intamplare petrecuta in aceasta seara.
Stateam linistit cu niste prieteni, cand vine unul la noi si ne intreaba daca vrem sa cumparam petarde. Asta mi-a amintit de primul an in care am avut voie sa le folosesc, de ultimul an in care le-am folosit si de cat de nefolositoare mi se par acum. Vreau sa spun ca au inceput sa ma enerveze copiii carora li se pare amuzant faptul ca iti arunca o petarda la picioare si asteapta sa pocneasca. Iar chiar daca te sperii sau nu ei rad de se prapadesc pentru chestia asta. Nu prea vad ce este atat de funny la toata chestia asta :-??
Ma rog…in legatura cu nenea ala, i-am zis ca nu vrem. Chiar daca voiam probabil as fi preferat sa astept sa intram mai mult in pragul sarbatorilor ca sa le iau mai ieftine si de la surse mai sigure.

Voiam sa mai urez un calduros La Multi Ani celor care isi serbeaza astazi onomastica si sarbatori fericite celorlalti!

Btw… Ce planuri ai de sarbatori si ce ti-a adus Mosul? :>

6 Comments

  1. TheBes7 6 decembrie 2008
  2. Cristian Florea 6 decembrie 2008
  3. redandblue 7 decembrie 2008
  4. Cristian Florea 7 decembrie 2008
  5. DanNy 7 decembrie 2008
  6. Cristian Florea 7 decembrie 2008

Leave a Reply