Schimbarea trebuie să o faci acum

schimbarea trebuie sa o faci acumDacă am învăţat un lucru care să mă ajute cu adevărat în viaţă de când am început să mă pregătesc pentru BAC, acela a fost că dacă iei o anumită decizie, trebuie s-o pui în practică în momentul în care ţi-a venit în minte.

Nu trebuie s-o amâni pentru 5 minute, o oră, sau s-o laşi pe mâine. O să-ţi dai seama că amânarea atrage la rândul ei şi mai multă amânare. Acest lucru se aplică şi în blogging. Un articol de care zici că te apuci mai târziu s-ar putea să nu mai fie scris, pentru că ori nu mai găseşti timpul necesar, ori starea necesară, ori inspiraţia pe care o aveai în momentul în care ai vrut tu să scrii articolul respectiv.

Consider că lucrurile pe care le facem pot fi cel mai bine realizate în momentul în care luăm hotărârea să acţionăm.

Dacă acum ceva timp scriam despre cum poţi să pierzi timpul ca un adevărat utilizator de internet, articolul acesta poate fi considerat un început de ghid despre cum să-ţi manageriezi timpul spre dezvoltarea ta, nu?

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Adrian 9 Dec 2011, ora 11:57

  Asa am reinceput eu sa scriu „mai serios” pe blog :)). Pana acum toate ideile care se puteau transforma intr-un articol pe blog, le lasam „pentru mai tarziu”. Mai tarziu, deja scriau despre acel lucru inca 10000 de bloguri/site-uri de stiri si eu ziceam „ce rost are? au scris deja altii” si nu mai scriam nimic.

  De pe 2 de cand am inceput sa scriu frecvent pe blog, nu mai aman nimic, cand imi vine ideea de articol, atunci o scriu chiar daca nu am timp sa scriu articolul complet, scriu atat cat pot si apoi pana nu se termina ziua il completez si dau publish inainte de a adormi. :)

  Daca vrei sa faci ceva, trebuie „sa tragi de tine” constant… este greu inceputul :) Orice ai vrea sa faci trebuie sa te gandesti ca cel mai greu este „inceputul” :).

 • Marian 10 Dec 2011, ora 21:43

  Salut, in primul rand vreau sa te felicit pentru blog, se gasesc multe articole interesante prin el, de 4 zile de cand l-am gasit am inceput sa il vizitez zilnic, in legatura cu articolul acesta, ai dreptate, si mie mi se mai intampla sa aman ce imi propun, si drept urmare ba uitam ba nu mai aveam entuziasmul de la inceput, pentru a face ce imi propuneam. De final ce pot sa zic, inca odata te felicit pentru blog si la mai multe postari.

  • Florea Cristian 11 Dec 2011, ora 20:01

   Salut! Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Ma bucur ca iti place ceea ce gasesti aici. Sper sa o tin tot asa, sa nu dezamagesc :)