Scrisoare deschisă către oraşul Brăila

Blogmeet BrailaDragă Brăila,

În calitate de blogger vrâncean, ţin să menţionez că doresc să particip la blogmeet-ul care începe peste vreo 11 ore în minunatul oraş cu ieşire la Dunăre.

Ştiu că se spune despre Vrancea că e Tărâmul Vinurilor, dar poţi avea cuvântul meu că venim cu voie bună şi fără niciun fel de glume proaste, sau alcool la bord. Putem aduce vin dacă insişti, dar sunt sigur că te descurci tu şi fără. O să bem bere, în schimb, sau suc, pentru că aşa se cuvine la un blogmeet.

Apropo, să ştii că de mult vreau să te vizitez, iar ocazia asta este de neratat. Sper ca drumurile tale să se comporte frumos cu maşina lui Tudor, pentru că el este cel care-şi pune la bătaie automobilul pentru această intâlnire, iar noi vrem să avem şi cu ce să ne întoarcem acasă.

Dunărea cum va fi? Am înţeles c-o să facem o plimbare pe-acolo, nu de alta. Dar vremea? Să ştii că vin pregătit pentru orice fel de furie a naturii, dar nu garantez că toţi vor fi aşa, deci ar fi bine să te arăţi cu ceva frumos.

Apropo, dacă vezi articolul ăsta abia mâine dimineaţă, nu-i bai, că putem să facem cunoştinţă şi fără să fii anunţată în prealabil.

În speranţa că mă vei primi cu drag,
Al tău blogger vrâncean,
Florea Cristian

2 Comments

  1. Diana Tuşa 15 octombrie 2011
    • Cristian Florea 15 octombrie 2011

Leave a Reply