Scuze si scuzoaie

Dupa cum cred ca ati observat deja, site-ul a fost nefunctionabil pentru ceva timp. De vre-o doua zile incoace nu se mai puteau lasa comentarii si se incarca foarte greu.
Problema, ca deobicei, a venit de la domnii de la IPV care au avut niste chestii de rezolvat la host.

Imediat ce am observat problemele le-am trimis un mail in care sa-i anunt. Bineinteles raspunsul a venit deabia dupa doua zile dar…mi-au facut niste modificari acolo (o problema tinea de baza de date; o mai avusesem o data si stiau ce trebuie facut), iar cand a venit vorba de incarcare grea a paginii, au dat vina pe Google Analytics spunandu-mi ca din cauza codului de la Google nu se incarca pagina mai repede.
Eu nu m-am lasat mai prejos si i-am intrebat repede cum de am Google Analytics de cand exista blogul si deabia de doua zile imi ingreuneaza pagina?

Ma rog…au trecut toate si am hotarat sa-mi schimb hostul. Acum am un host de la ghesi.com, mai exact un Addon Domain si un cont FTP de la hostul lui Gudrulea (saru’mana, sa traiesti!). El mi-a spus ca il pot folosi cat vreau eu dar eu nu vreau chiar atat de mult. Mi-a mai dat TheBes7 o oferta de host pe care o foloseste el si mi-a sugerat Necunoscut echipa de la BluePink. Amandoua sunt la fel de bune dar am sa ma indrept spre cea care raspunde mai repede mailurilor ;))

Well … in urmatoarele zile s-ar putea sa mai fie niste probleme in momentul in care imi vine noul host. Nimic greu de rezolvat si de durata (in 30 min ar trebui sa fie gata).

Multumesc pentru intelegere si imi pare rau pentru neplacerile cauzate.

P.S.: Acum se pot lasa comentarii! <:-P

3 Comments

  1. CarmenPunkGirl 4 decembrie 2008
  2. Cristian Florea 4 decembrie 2008
  3. Zamfir 17 februarie 2010

Leave a Reply