Se apropie

Da..asa e…se apropie ora plecarii. Mai exact la 14:30. Atunci plec. Am impresia ca timpul asta trece din ce in ce mai greu. Sunt nerabdator ca un copil care primeste primul sau cadou de Craciun.

Deabia astept sa revad vama, Grecia, Paralia Katerini, sa revad turistii imbulziti care misuna strazile zi si noapte, sa revad plaja, marea, sa simt fluxul cum imi loveste talpile si mi le umple de nisip, sa ma zgarii intr-o scoica nevinovata ascunsa sub nisipul fierbinte, sa ma arunc in apa, sa ma balacesc, sa stau in soare, sa revad colegii cu care am facut antrenamente timp de doi ani de zile si cu care o sa mai fac si de acum in colo, sa revad vanzatorii furiosi care nu stiu limba engleza, sa revad ghidul ala stupid care parca vrea doar sa ne ia banii. Totusi imi doresc multe momentan. Le voi avea dar peste cateva zile. Drumul e lung…voi ajunge in mai mult de 16 de ore so…mai am de asteptat :)

Totusi blogul nu va ramane chiar de izbeliste…am gasit putin timp astazi si am scris niste articole programate. Chiar si acesta a fost programat ;))

In fiecare zi la ora 10:00 va aparea un articol nou. Asta pana raman in pana de idei si timp. Voi vedea ce iese. Sper sa va placa. Sper sa le cititi si comentati chiar daca eu nu sunt aici.

Sper multe…astept multe…cred ca asa imi sta mie in fire…

One Response

  1. Gudrulea 4 septembrie 2008

Leave a Reply