Se cam duce afacerea

Sigur nu ştiţi la ce mă refer. Poate aţi auzit noutăţile dar n-aveţi cum să faceti o legătură directă cu chestiile de care mă pot eu lega. Vă voi explica acum.

Cică toţi operatorii de telefonie mobilă vor trebui să decodeze telefoanele codate pe reţeaua respectivă, fără ca utilizatorul telefonului să plătească vre-o sumă.

Păi … bine bine .. şi poate vă întrebaţi ce legătura are asta cu mine. Uite că are. Am un site de decodat telefoane mobile prin IMEI (adică gratis) care producea câţiva coco până acum. De când cu legea asta, nu ştiu câţi vor mai veni la decodat. Va fi un viitor puţin ciudat :-??

Totuşi, există şi o parte bună a lucrurilor (bună din punctul meu de vedere). De serviciile oferite de operatorii de telefonie mobilă vor putea beneficia numai cei care au terminat deja contractul cu operatorul respectiv. Adică dacă tu deabia ţi-ai luat cartela, doi ani (sau cât durează abonamentul) n-o să ţi-l decodeze gratis >:) … va trebui să suporţi nişte taxe nu ştiu de care ca să ţi-l decodeze „înainte de vreme”. Well … ăştia care deabia si-au luat telefon tot la Grim apelează pentru decodare :>

Plus că, legea se aplică deabia peste 3 săptămâni şi mult timp cred că o parte din populaţie nici nu va şti că există aşa ceva (spun asta pentru că văd pe site-ul meu câţi vor telefoane decodate dar nu prea ştiu ce e aia).

Well, cât timp va funcţiona Free SMS-ul, Download-ul şi lista de CNP-uri pentru activarea extraopţiunilor Orange, totul va fi perfect!

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Yoko 18 Mar 2009, ora 22:35

  :)>- eu te sustin si fara coco:))

 • Myhay 18 Mar 2009, ora 23:41

  Lasa Grim ca nu se duce de rapa de tot …stai calm ca nu cred ca a auzit nici 5 % din populatie de legea asta si nici nu vor auzi :)

 • Grim_Cris 18 Mar 2009, ora 22:44

  thanks! :)>-

 • Crok 19 Mar 2009, ora 06:06

  sincer eu nu auzisesem . probabil nu a fost mediatizata

  De la mine poti citi: 2 luni,and still counting

 • Grim_Cris 19 Mar 2009, ora 07:58

  A fost mediatizata … dar cum multi nu stiu ce inseamna decodare, n-a fost chiar foarte mult discutat despre ea … plus ca, a fost promulgata marti … adica acum 2 zile 8-|

 • redandblue 19 Mar 2009, ora 08:44

  E stire in premiera (pentru mine)

  De la mine poti citi: Religia…adevăr sau provocare?

 • Grim_Cris 19 Mar 2009, ora 10:28

  deci mai dureaza vre-un an pana afla mai multa lume :P

 • gadjodillo 1 Apr 2009, ora 14:24

  nu-ti face iluzii, tot prostu’ va afla cum e cu decodatul obligatoriu dupa 1-2 ani. are grija mass media cea mereu in pana de subiecte.

  De la mine poti citi: Tontoroiul