Se organizează o conferinţă pentru bloggerii pasionaţi de gătit. Accesul e gratuit

Pentru că oamenii de la evensys nu stau niciodată degeaba, în acest an organizează pentru prima dată în ţara noastră un eveniment dedicat bloggerilor pasionaţi de gătit.

Food Bloggers Conference are loc pe 26 noiembre 2014, între 13:00 şi 18:30, la Crowne Plaza Hotel din Bucureşti. Invitaţii sunt următorii:

speakeri food bloggers conference

Din experienţă îţi spun că dacă vii la conferinţa asta n-o să stai şi-o să asculţi ce zic speakerii, apoi o să pleci acasă. Niciodată nu se întâmplă asta la conferinţele dedicate bloggerilor. De fiecare dată invitaţii rămân la discuţii cu cei din sală. Altfel spus, nu numai că asculţi ce au de spus cei din poza de mai sus, dar ai ocazia să-i cunoşti personal, să faceţi schimb de idei şi să-i întrebi cam ce-ţi trece ţie prin cap.

Mai citez ceva din comunicatul de presă şi te las să te înscrii:

Evenimentul aduce in prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de crestere a audientei si a vizibilitatii in mediul online. In acelasi timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum iti poti crea un brand personal si o comunitate.

Aşa cum ziceam, înscrierile sunt gratuite şi se pot face aici, iar programul complet îl găseşti aici.

Ne vedem acolo! Poate mai învăţ şi eu câte ceva. :D

Leave a Reply