Serj Tankian Videos

Pentru cei care nu stiau, Serj Tankian este solistul de la System of a Down (System of a Down canta un soi de alternative metal care mie imi place la nebunie).

System of a Down este formatia mea preferata. Pentru ca s-au despartit in mai 2006, fiecare si-a cautat o cale proprie.

Vocalistul, Serj Tankian, si-a facut o cariera solo scotand in 2007 albumul „Elect The Dead”. Acum ceva timp am auzit cum ca Serj Tankian si-ar fi facut un videoclip la una dintre melodii.

Azi mi-am amintit de chestia asta si, fiind mai rapid decat inteligenta, am zis sa intru pe YouTube. Eram sigur ca voi gasi ceva. Pe YouTube am scris ca tot omul care cauta ceva despre un anumit artist, numele. Ce sa vad? Avea videoclip la toate melodiile de pe album. Cum asa? Eu nu stiam? Eram de-a dreptul uimit. Halal fan a crescut in mine, nici nu stiam ca solistul are videoclipuri.

Dupa ce am stat cateva ore sa le vad pe toate, sa vad live-urile si sa ma obisnuiesc cu ideea ca are videoclipuri la tot albumul, m-am gandit sa va arat videoclipurile care imi plac mie cel mai mult de la el. Toate sunt foarte bune, dar am ales eu doua mai speciale.

Serj Tankian – Sky Is Over

Serj Tankian – Praise The Lord And Pass The Ammunition

Vizionare placuta :)

One Response

  1. MadTrasher 4 aprilie 2009

Leave a Reply