In sfarsit on din nou

Astazi am reusit intr-un sfarsit sa iau legatura cu Dojo, cea care „raspundea” de Shiny-Hair.

Acum aproape o luna (29 August mai exact) am fost nevoit sa schimb hostul la Shiny-Hair. Dupa cum unii dintre voi s-ar putea sa stiti(adica cei care au site-uri), o data cu schimbarea hostului trebuie schimbate Name Serverele la domeniu.

Pentru ca acest domeniul era pe contul lui Dojo, tot ce puteam sa fac era sa-i trimit un mail si sa astept sa mi-l vada ca sa-mi schimbe aceste Name Servere. Din pacate cred ca Dojo a avut o perioada de vacanta in care n-a vrut sa mai auda de mailuri, site-uri, de webmasteri sau alte chestii (o cred…dupa ce a depasit numarul de 20 de site-uri personale chiar are nevoie de concediu). Astazi i-am lasat un comentariu pe blog si m-am gadit sa fac un fel de P.S. si sa-i spun ca are un mail de la mine.

Imediat ce a vazut mailul a schimbat NS-urile, iar acum dupa ce am venit de la scoala am reusit sa uploadez totul la loc iar site-ul sa revina la normal.

Dupa o pierdere mare de trafic si bani pe care ii puteam castiga cu site-ul ma voi reocupa de el si poate voi incepe promovarea ca si la acest blog (aici am ajuns ca un articol sa fie indexat in Google in 1-2 ore de la publicare).

De maine vreau sa fac un album foto pentru Shiny-Hair, iar blogul sa ramana numai pentru text.

So..pot declara cu drag ca Shiny-Hair s-a intors si ca are multe de recuperat si de aratat lumii web-ului.

O zi buna in continuare! =:)

2 Comments

  1. Madalin_Assul 21 septembrie 2008
  2. Cristian Florea 21 septembrie 2008

Leave a Reply