Silence, please. Vreau să vă prezint biroul meu de blogger

Cei de la Mobexpert, printr-o campanie Blogal Initiative, mă provoacă să spun cum arată (sau cum aş vrea să arate) biroul meu de blogger.

Biroul meu s-a mutat recent. Din biroul de blogger de-acasă, a devenit biroul de blogger-student care, dacă ar fi să mă întrebaţi, mă inspiră mult mai mult decât celălalt. De obicei aşa se întâmplă când schimbi locul de unde scrii (încercaţi şi voi să scrieţi articole dintr-o altă cameră pentru vreo săptămână şi vă garantez că o să aveţi idei mai bune). N-aş putea spune cum aş vrea să arate biroul meu de blogger, pentru că cel de acum e mai tare decât tot ce-aţi văzut voi până azi. Lăsând vorbăria la o parte, să începem cu prima poză din albumul cu o singură poză.

Silence, please. Vreau să vă prezint biroul meu de blogger 1 | Cristian Florea

Vă rog acum să nu vă apucaţi să invidiaţi claritatea cu care scoate telefonul meu pozele, da? Mulţumesc!

Revenind, trebuie să dau nişte explicaţii. Firele pe care le vedeţi împrăştiate în partea dreaptă au capacitatea de a se modela în aşa fel încât să-mi dea câte-o idee de articol. Numai dacă mă uit la ele şi încep să se mişte încercând să-mi transmită despre ce cred ele că ar fi bine să scriu pe blog. Acum le-am promis că le aranjez frumos mâine dacă nu se mişcă în timp ce fac poza, ca să-i nu-i strice claritatea.

Cana de metal este specială prin faptul că-mi ghiceşte singură în cafea. Încă de dimineaţă eu ştiu dacă o să am o zi bună sau nu datorită ei. Oricum, nu cred că-i este prea greu, că numai zile bune am avut în ultimul timp.

Stick-ul, chestia aia albă îndreptată ameninţător spre laptop, stă acolo pe post de bibelou. Prea mult negru strică şi m-am gândit că o pată de alb ar putea înfrumuseţa zona. Totuşi, văd că se simte cam nasol printre atâta culoare neagră şi cred că am să-i găsesc altă întrebuinţare.

Ar mai fi ceva de spus? A, da, că aştept să văd pozele cu birourile voastre, fie de bloggeri, fie de simpli utilizatori ai calculatorului şi că, dacă nu ştiaţi, există şi o pagină de Facebook Mobexpert Office.

8 Comments

 1. Bezea Tudorel (@staupenetro) 18 octombrie 2012
  • Cristian Florea 18 octombrie 2012
 2. BlogalInitiative.ro 18 octombrie 2012
  • Cristian Florea 18 octombrie 2012
 3. Ana- 19 octombrie 2012
  • Cristian Florea 19 octombrie 2012
 4. Cornel 20 octombrie 2012
  • Cristian Florea 20 octombrie 2012

Leave a Reply