Singurul lucru constant în viaţă e schimbarea

singurul lucru constant in viata Căutând câteva citate pentru site-ul meu de (ce credeţi?) citate, am dat peste imaginea din stânga şi mi-a rămas plăcut întipărită în minte pentru câteva zile. Acum, văzând că nu pleacă, am zis să vă trimit şi voua microbul, ca să nu sufăr singur.

Nu credeţi că ar trebui ca singura constantă în viaţa noastră poarte numele de „schimbare”? Evoluţia, dezvoltarea personală, sau cum vreţi voi s-o mai numiţi, nu cred că poate fi realizată fără câteva eforturi, sau fără câteva schimbări în orarul nostru şi în felul în care tratăm lucrurile.

Data viitoare când te gândeşti dacă să faci sau nu ceva, încearcă să-ţi dai seama dacă acel ceva te-ar putea schimba în bine. O să fii uimit de multitudinea de lucruri pe care nu le faci, dar care ţi-ar putea asigura un viitor mai bun.

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Iulix 18 Oct 2011, ora 19:10

  Dupa parerea, mea, articolul intra in Top 3 scrise de tine..iar ideea, in sine, e perfecta!

 • oprean 18 Oct 2011, ora 23:32

  Un concept foarte interesant si foarte realist :)

 • Despina 22 Oct 2011, ora 21:42

  E foarte bun indemnul tau. Pana la urma, viata este o provocare continua, iar noi trebuie sa avem curaj sa intram in joc.

  • Florea Cristian 23 Oct 2011, ora 11:48

   Si nu doar sa intram in joc, ci sa incercam sa ne perfectionam jocul si sa facem in asa fel incat sa ne descurcam tot mai bine

 • Adnana 3 Dec 2011, ora 00:51

  Carpe diem, right? Dar sa nu uitam, totusi, ca tot latinul a zis est modus in rebus.

  • Florea Cristian 3 Dec 2011, ora 10:08

   Cred ca ambele zicale, folosite in acelasi timp, iti fac viata mai buna decat ti-ai putea imagina vreodata.