Cum sunt căștile Skullcandy Crusher Wireless și ce înseamnă Bass You Can Feel

de

Înainte de Crăciun am fost invitat la iStyle, să testez căștile Skullcandy Crusher Wireless, care abia veniseră în România. N-am reușit să merg la eveniment, dar pentru că eram în căutarea unor căști wireless, am fost ulterior în magazin și le-am testat. Surprins plăcut de ce-am auzit și îndemnat de spiritul sărbătorilor, mi le-am făcut cadou de Crăciun. :)) Pentru că mi se par niște căști foarte bune, m-am gândit că n-ar strica să le fac o scurtă prezentare, așa că iat-o în clipul de mai jos:

De menționat e faptul că dacă vrei să le testezi, poți merge să faci asta la orice iStyle care le are pe stoc. Iar disponibilitatea stocului, împreună cu prețul și alte detalii tehnice, pot fi verificate aici.  Iar dacă ai întrebări legate de SkullCandy Crusher Wireless, te rog să-mi spui și o să încerc să-ți răspund.

Lasă un comentariu

3 comentarii

 • Calin 8 Ian 2017, ora 00:06

  Salut! De ce acestea si nu Beats Solo 3

  • Calin 8 Ian 2017, ora 00:14

   Pardon solo 2 wireless, deoarece au pret apropiat

   • Cristian Florea 9 Ian 2017, ora 08:59

    Salutare,

    Din păcate, n-am apucat să testez Beats Solo 2, dar o să le caut și-o să fac asta. Cred că cel mai bine e să încerci mai multe perechi și să o iei pe cea care îți place cel mai mult. Eu am mai testat niște căști Beats în trecut și mi s-a părut că nu sunt deloc făcute pentru genul de muzică pe care-l ascult (rock), de-aia am rămas cu o reticență față de căștile Beats.